Axis Communications benoemt e-office tot Solution Partner
ROTTERDAM/HUIS TER HEIDE, 22-11-2001
Axis Communications heeft de adviesorganisatie e-office benoemd tot Axis Solution Partner. Hiermee treedt e-office toe tot het Partner Programma van Axis Communications. e-office onderscheidt zich door haar uitgebreide expertise in de realisatie van complexe projecten op het gebied van kennismanagement, e-learning en virtueel werken en speelt een centrale rol bij de totstandkoming van e-organisations.

beter samenwerken, communiceren, leren Roland Hameeteman, oprichter van e-office: "e-office helpt organisaties beter te communiceren, samen te werken en te leren, onafhankelijk van tijd en plaats. Dit doen wij door mens, organisatie en technologie met elkaar in balans te brengen en de nieuwste technologieën in te zetten. De producten van Axis Communications helpen ons de communicatie tussen mensen te verbeteren, ook wanneer zij op verschillende en tijden en plaatsen werken. Wij passen de producten van Axis Communications toe in onze oplossingen en koppelen onze bevindingen terug aan Axis Communi-cations."

partnership Het partnership tussen e-office en Axis Communications onderstreept het belang dat beide partijen zien in de samenwerking. e-office staat als geen ander dicht bij de markt en is goed in staat om klantwensen inzichtelijk te maken. Op basis van deze klantwensen worden de producten van Axis ingezet. De nadruk ligt hierbij op het optimale gebruik van de producten en de toegevoegde waarde van de oplossing voor de klant van e-office.

producten afstemmen op marktvraag Edwin Roobol, Channel Manager bij Axis Communications in de Benelux: "De feedback die wij van e-office krijgen, stelt ons in staat om onze producten aan te passen aan de marktvraag. Daarnaast krijgen wij de unieke kans om totaaloplossingen te ontwikkelen met onze netwerkproducten, doordat onze producten op de meest uiteenlopende manieren worden toegepast. Denk hierbij aan het inzetten van netwerkcamera's voor e-learning-trajecten en het gebruik van Bluetooth-technologie binnen een e-organisation."

intensivering samenwerking In het kader van het Axis Partner Programma zal de samenwerking tussen e-office en Axis Communications verder worden geïntensiveerd. e-office zal nauwer betrokken worden bij de productontwikkeling, die plaatsvindt op het hoofdkantoor van Axis Communications in Lund, Zweden. Daarnaast zal e-office een centrale rol spelen bij het realiseren van projecten en zullen e-office en Axis Communications gezamenlijk een aantal commerciële activiteiten ondernemen.

Smart Business Event 2001 Axis en e-office presenteren zich gezamenlijk tijdens het Smart Business Event, op 26, 27 en 28 november in de RAI te Amsterdam. U vindt Axis en e-office op de stand van e-office, standnummer 0239 (Europahal). Meer informatie over deze gezamenlijke presentatie is te vinden op: www.events.e-office.com

over e-office: www.e-office.com e-office is gespecialiseerd in kennismanagement, e-learning en virtueel werken. e-office zorgt ervoor dat organisaties beter kunnen samenwerken, communiceren en leren. Door een balans aan te brengen tussen mens, organisatie en technologie.

e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij hun organisatie inrichten, over de organisatiecultuur, de werkwijze en de manier waarop een organisatie technologie kan inzetten om een nieuwe manier van werken, virtueel samenwerken, te realiseren.

Met de nieuwste technologieën ontwikkelt e-office maatwerkoplossingen, waaronder kennismanagement-toepassingen, elektronische leeromgevingen, websites en intranetten. Alle diensten en oplossingen van e-office zijn erop gericht om bij organisaties complete virtuele omgevingen te realiseren en organisaties zo om te vormen naar e-organisations.

e-office is gevestigd in Huis ter Heide (Utrecht) en heeft 110 medewerkers. Meer informatie over e-office vindt u op www.e-office.com

over Axis Communications: www.axis.com De Axis Communications Group, met Axis AB als moederbedrijf, is marktleider op het gebied van netwerk-connectiviteit en een belangrijke speler in de groeimarkt voor draadloze Internetdiensten. Het bedrijf loopt voorop in de ontwikkelingen van netwerkoplossingen waarmee mensen en organisaties eenvoudig en direct toegang hebben tot apparatuur, informatie en communicatie. Axis is een wereldwijd toonaangevend in de markt voor thin servers en netwerkapparatuur, bijvoorbeeld printers en opslag- en videoconnectiviteit, en is toonaangevend in snel groeiende markten voor draadloze en mobiele communicatie.

Axis werd opgericht in 1984 en biedt wereldwijd werk aan meer dan 400 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lund, Zweden. Axis beschikt over 20 kantoren en is daarmee vertegenwoordigd in Europe, Noord-Amerika en Azië. Axis is genoteerd aan de O-list van de beurs van Stockholm. Meer informatie is te vinden op www.axis.com.



Ingezonden persbericht