Na stages nu ook cursussen op carrièresite StepStone
Carrièresite nog completer door samenwerking StepStone en All4Training
Leiden, 22 november 2001 - StepStone Nederland heeft een samenwerkings-overeenkomst gesloten met All4Training. Bezoekers kunnen op http://www.stepstone.nl gericht zoeken naar cursussen, opleidingen en trainingen. Via de site kan de bezoeker zich tevens aanmelden voor een cursus, vaak met korting. Voor StepStone betekent deze uitbreiding een vergroting van het informatieaanbod en de interactiviteit van de website. Tevens profiteren beide partijen door de samenwerking van elkaars bereik en expertise.

StepStone heeft als doel de bezoeker optimaal te informeren over onderwerpen die aan werk zijn gerelateerd. Naast de recente uitbreiding van de diensten met een stagecentrum is nu een cursuswinkel toegevoegd. De bezoeker kan op basis van zijn functiegebied zoeken in het aanbod cursussen en direct boeken. Ook kan er op een specifiek instituut of trefwoord worden gezocht. De informatie wordt gefaciliteerd door All4Training B.V.

Erik Breeuwsma, directeur van StepStone Nederland: "Door relevante informatie aan te bieden aan werkzoekenden en werknemers is de site te allen tijde een belangrijke informatiebron voor deze doelgroepen. Alles staat onder één dak en dat maakt het wel zo overzichtelijk. Je kunt voor een breed aanbod aan informatie terecht op onze website."

"HRM- en Opleidingsmanagers kunnen nu op eenvoudige en voordelige wijze naar de juiste opleiding voor hun medewerkers zoeken: geen dikke stapel brochures doorworstelen en direct de beschikking over actuele opleidingsinformatie. Bovendien kunnen zij medewerkers direct aanmelden, en ontvangen hiervoor vaak interessante kortingen." , aldus Ron Vrolijk, directeur van All4Training.

Over StepStone
StepStone werd in 1996 in Noorwegen gelanceerd met als doel tegemoet te komen aan de eisen van de werkgevers wat betreft rekruteringsoplossingen. Bedrijven als Hewlett-Packard, Microsoft, BBC, Bertelsmann, Cap Gemini Ernst & Young en Renault maken gebruik van de StepStone websites om zich in Europa van gekwalificeerd personeel te voorzien. In Nederland is StepStone sinds september 2000 actief.

Over All4Training
All4Training BV maakt deel uit van eVentures Europe BV en is de onafhankelijke opleidings-intermediair die zich richt op de optimalisatie van opleidingsorganisaties- en processen met als doel lagere kosten en een hoger rendement.


De opleidingendatabank van All4Training bevat een actueel overzicht van ruim 15.000 direct boekbare bedrijfsopleidingen, trainingen en seminars in Nederland.

All4Training biedt tevens een professionele Intranet-oplossing voor bedrijven die hun interne opleidingsprocessen serieus willen optimaliseren en tegelijkertijd forse kostenbesparingen willen realiseren.

Noot aan de redactie (