Euronext Brussels

22/11/2001

Real Software ontwikkelt internet platform voor VBO

Real Software ontwikkelt internet platform voor VBO

Kontich, 22 november 2001. Real Software is door het Verbond van Belgische ondernemingen uit verschillende aanbieders gekozen voor de ontwikkeling van een hoogtechnologisch internet platform. De elektronische communicatie van het VBO gebeurt voortaan via een gloednieuw Intranet / Extranet, het zgn. VBONet. De organisatie beschikt tevens over een vernieuwde web site, op het vertrouwde adres www.vbo.be.

Real Software werd na het doorlopen van een uitvoerige selectieprocedure uitgekozen omwille van haar specialisatie in knowledge en document management tools en haar flexibiliteit: flexibiliteit wat betreft het aanpassen van de oplossing, het meedenken met de organisatie en de adviesverlening aan de organisatie. Het bedrijf kreeg het volledige project onder zijn beheer. De hoogstaande technologische oplossing, gebaseerd op de Microsoft technologieën ASP en COM+, werd in zijn totaliteit aangeleverd. De web site bevat een schat aan informatie voor al wie op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen in het Belgische bedrijfsleven. Hij is gemakkelijk navigeerbaar en opgedeeld in een aantal logische rubrieken. Het design van de site ademt transparantie en efficiëntie uit, twee kernwoorden uit het nieuwe mission statement van het VBO. De implementatie gebeurde door de unit binnen de Real Software Groep die gespecialiseerd is in web en multimedia design, web site ontwikkeling en netmarketing en die qua kennis en ervaring in deze domeinen dan ook zeer goed onderlegd is.

Op het kruispunt van informatiestromen, dat het VBO in feite is, is ook het efficiënt beheer van kennis en informatie van en voor de eigen medewerkers één van de succesfactoren. Daarom bouwde Real Software tevens het VBONet, een Intra- en een Extranet-omgeving, beiden enkel toegankelijk voor VBO-leden. Op het VBONet is alle interne informatie van de werkgeversorganisatie te vinden. Bovendien is het uitgerust met een krachtige zoekmachine zodat het een strategische informatiebron is voor alles wat met het ondernemerschap in ons land te maken heeft. Beide oplossingen zijn gebaseerd op MetaKnowledge, een product van Real Software.

Bron: Real Software
Provider: Euronext Brussels