Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Verity's 'full-text' zoekfaciliteiten geïntegreerd in Adaptive Server Enterprise 12.5 van Sybase

Adaptive Server Enterprise 12.5 breekt records tijdens TPC-C benchmark op server van Hewlett-Packard.

Maarssen, 22 november 2001 - De 'full text' zoektechnologie van Verity wordt geïntegreerd in de Enhanced Full-Text Search module van Adaptive Server Enterprise (ASE) 12.5 van Sybase. Tegelijkertijd maakt Sybase bekend dat deze databaseserver bij het uitvoeren van de TPC-C benchmark op een server van Hewlett-Packard een record-performance van 140.239,97 transacties per minuut te zien gaf met een prijs/prestatieverhouding van $ 16,31/tpmC.

De TPC-C benchmark is internationaal gestandaardiseerd en simuleert een complete bedrijfsomgeving waar een groot aantal uiteenlopende transacties tegelijkertijd plaatsvindt.

Met de zoektechnologie van Verity kunnen gebruikers massale hoeveelheden documenten in uiteenlopende talen en tekstformats bliksemsnel en doelgericht doorzoeken. Het kan daarbij gaan om een mix van uiteenlopende tekstsoorten, zoals e-mails, HTML-pagina's en documenten die zijn aangemaakt met Microsoft Office, Lotus Notes of Adobe Acrobat. Daardoor kan snel de juiste 'content' worden verzameld uit alle beschikbare documenten in een organisatie, waar die zich ook bevinden. De technologie van Verity breidt ook de taalondersteuning van de Enhanced Full-Text Search module van ASE 12.5 uit met Frans, Duits, Spaans, Japans, Koreaans en Chinees.

Adaptive Server Enterprise 12.5 is één van de vlaggenschepen in het productportfolio van Sybase. De databaseserver vult de zware eisen in die worden gesteld aan systemen voor on-line transactieverwerking en complexe Decision Support. ASE 12.5 biedt daarnaast de juiste flexibiliteit, schaalbaarheid, prestaties, en beveiliging om ook als betrouwbare basis te dienen van nieuwe e-business toepassingen. Door het 'open' karakter kan ASE 12.5 worden geïntegreerd met de meest uiteenlopende bedrijfskritische en transactie-intensieve applicaties en gegevensbronnen.

Verity
Verity (Sunnyvale, Californië) is toonaangevend leverancier van software voor infrastructuren van bedrijfsportals. De oplossingen bieden een groot aantal manieren om vitale bedrijfsinformatie snel toegankelijk te maken en om e-business activiteiten te ontplooien. De producten van Verity worden ingezet door 80 procent van de 'Fortune 50' organisaties en door 1.500 andere bedrijven in uiteenlopende markten. De klantenkring omvat gerenommeerde organisaties zoals Adobe Systems, AT&T, Cisco, CNET, Compaq, Dow Jones, Cap Gemini Ernst & Young, Financial Times, Lotus, SAP, Siemens en Timex. Meer informatie over Verity is te vinden op http://www.verity.com.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.