Topchefs stellen menu ANZ samen
Nijmegen, 22 november 2001
Topchefs stellen menu Air New Zealand samen
Air New Zealand schakelt sinds kort internationaal bekende topchefs in
om nieuwe menu's voor First Class- en Business Class-passagiers samen
te stellen. De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij wil tijdens de
vluchten letterlijk `haute cuisine' serveren om het hoge serviceniveau
aan boord verder te onderstrepen.
Bij de keuze van de koks is gezocht naar culinaire trendsetters op
belangrijke bestemmingen (Londen, Los Angeles) en naar aanhangers van
de Pacific Rim Cuisine, die werken met verse producten uit onder
andere Nieuw-Zeeland en Australië.Tot het selecte gezelschap behoort
onder andere Peter Gordon, een culinair fenomeen uit Londen die furore
maakte met The Sugar Club.
De topchefs ontwikkelen receptuur voor Air New Zealand die past bij de
stijl en keuken van hun eigen restaurant. Daardoor ontstaat een mix
van traditionele en eigentijdse gerechten, waarbij wijnen uit
Nieuw-Zeeland en Australië worden geschonken." Om te ontdekken of de
maaltijden aansluiten bij de wensen van onze passagiers, laten we
ervaren reizigers de gerechten voorproeven", zegt Erwin De Decker,
manager Europa bij Air New Zealand. " We hopen met het inschakelen van
topchefs het hoge culinaire niveau van luxe hotels en topbrasseries te
evenaren. Door het menu iedere vier maanden te wisselen, kunnen we
bovendien onze gasten voortdurend de nieuwste culinaire trends
voorschotelen".
Voor meer informatie: www.airnewzealand.com of www.timetopacific.com
Noot aan de redactie (