Politiebericht Venlo 22-11-2001
Mediaberichten 22 november (laatste berichten)

St. Joost bedrijfsinbraak

ST. JOOST In een bedrijf aan de Heerdstraat is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken door met een gestolen heftruck de toegangspoort te vernielen. Binnen zijn handgereedschappen, lasapparatuur, een verwarming en electrische gereedschappen gestolen. De waarde daarvan is pas na inventarisatie bekend.

ROERMOND - Aanhouding winkeldief

ROERMOND - De politie heeft woensdagmiddag een 23-jarige vrouw uit Roermond aangehouden. De vrouw had sokken gestolen uit een winkel aan de Munsterstraat in Roermond. De waarde van de sokken bedraagt ongeveer 35 gulden. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt.

WEERT - Aanhouding winkeldief

WEERT - De politie heeft donderdagmorgen een 68-jarige vrouw uit Weert en een 76-jarige man uit Weert aangehouden. De vrouw had met behulp van de man in een winkel aan de Boshoverweg enkele repen chocolade gestolen. Hierbij werden ze door een medewerker van de winkel betrapt. De vrouw kreeg een boete van fl. 250,00.

Siebengewald 6 bekeuringen bij snelheidscontrole

SIEBENGEWALD Bij een radarsnelheidscontrole op de Beltweg heeft de politie donderdagmorgen 6 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 51 voorbijgangers was 109 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 250,00.

Mook 17 bekeuringen bij snelheidscontrole

MOOK Bij een radarsnelheidscontrole op de Rijksweg heeft de politie donderdagmorgen 17 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 203 voorbijgangers was 76 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 250,00.

Bergen 5 bekeuringen bij snelheidscontrole

BERGEN Bij een radarsnelheidscontrole op de Siebengewaldseweg heeft de politie donderdagmorgen 5 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 203 voorbijgangers was 68 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 140,00.