Ingezonden persbericht


Uitnodiging voor:

Introductie van: "Het Marketing Eco-Systeem"

Geachte Relatie,

Donderdag 22 november graag reserveren in uw agenda. Tijdens een lunch krijgt u een presentatie van een nieuw concept op marketinggebied: Comstruction BV.

Tipje van de sluier: Met een gecombineerde marketingervaring van ruim 30 jaar, uiteenlopend van strategische marketing tot specifieke acties, gaat Comstruction de basis vormen van een nieuw marketingfenomeen: "Het Marketing Eco-Systeem".

Gelijktijdig worden een aantal zeer opvallende resultaten bekendgemaakt van een recent onderzoek onder marketing managers van de top 5.000 bedrijven in Nederland. Ruim 300 marketing eindverantwoordelijken spreken zich uit over de trends, problemen en wensen aangaande hun professie. Deelnemers aan deze perslaunch ontvangen uiteraard een exclusief overzicht van de resultaten.

Naast een drieluik van korte presentaties zult u in de gelegenheid zijn om persoonlijk van gedachten te kunnen wisselen met de oprichters van Comstruction: Jolanda Beerse, Ruud Alaerds en Alfred den Besten.

Deze sessie vindt plaats in het Apollo Meridien Hotel, Pearl Executive Lounge, Apollolaan 2 te Amsterdam. Wij heten u graag tussen 11.45 en 12.00 uur van harte welkom. De presentaties starten om circa 12.15 uur. U kunt zich aanmelden door bijgaand antwoordformulier terug te faxen of een e-mail te sturen met uw naam en organisatie naar Comstruction@euronet.nl.

Tot ziens op 22 november aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Comstruction B.V.

Jolanda Beerse
Managing Partner

P.S.: Voor meer informatie gaarne contact opnemen met Alfred den Besten, Tel. 06.53.57.44.93.