Gemeente Ede

N30 tussen Ede en Lunteren
een nacht afgesloten voor verkeer

In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 november is de N30 tussen Ede en Lunteren afgesloten voor al het verkeer. Rijkswaterstaat, de beheerder van de weg, plaatst die nacht barriers langs de rijbaan. De werkzaamheden duren van 20.30 uur tot 6.00 uur. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Omleiding voor het verkeer richting zuiden (Ede/A12) De westelijke rijstrook wordt afgesloten tussen de afrit Lunteren bij de Postweg en de aansluiting met de N224. Het verkeer wordt vanuit noordelijke richting door omleidingroute nr. 2 via Renswoude omgeleid naar Ede.

Omleiding voor het verkeer richting noorden (Barneveld/A1) De oostelijke rijstrook wordt afgesloten tussen de aansluiting met de N224 en de afrit Lunteren bij de Postweg. Het verkeer wordt vanuit zuidelijke richting door omleidingroute nr. 1 via Renswoude omgeleid naar de aansluiting bij de Postweg voor de richting Barneveld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. Janssen van Rijkswaterstaat, directie Oost Nederland, tel. (0318) 62 44 17.
---

Ede, 21 november 2001