Ingezonden persbericht

Accountant van het jaar spreekt over Forensic Accounting

ZEIST, 14-11-2001 -- Op donderdag 22 november vindt de uitreiking plaats van AccountingWEB´s Accountant van het jaar aan Prof. J.H. Blokdijk RA. Na de uitreiking van de prijs zal de heer Blokdijk spreken over het onderwerp Forensic Accounting onder de titel: "Enige dilemma´s voor Forensisch Accountants" Graag nodigen wij u uit om deze uitreiking bij te wonen. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar:

Op donderdag 22 november vindt de uitreiking plaats van AccountingWEB´s Accountant van het jaar. Deze publieksprijs ingesteld door AccountingWEB en gesponsord door Alterim Support wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt aan:

Prof. J.H. Blokdijk RA

Reden voor AccountingWEB om deze publieksprijs te organiseren is om aandacht te geven aan het belang dat moet worden gehecht aan de inzet van individuele accountants op het gebied van vaktechnische publicaties. Hiermee stelt de individuele beroepsbeoefenaar immers zijn of haar deskundigheid ten dienste van de beroepsgroep in zijn totaliteit.

De heer Blokdijk is door de overgrote meerderheid van de stemmende de leden van AccountingWEB gekozen tot Accountant van het jaar. De heer Blokdijk heeft een reeks van publicaties op zijn naam staan op verschillende onderdelen van het vak.

De prijs zal aan de heer Blokdijk worden uitgereikt.op donderdag 22 november om 14.00 uur in het Golden Tulp Figi, Het Rond 2 in Zeist. De Routebeschrijving vindt u op

Na de uitreiking van de prijs zal de heer Blokdijk spreken over het onderwerp Forensic Accounting onder de titel: "Enige dilemma´s voor Forensisch Accountants"

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:
14.00 uur, Ontvangst met koffie
14.15 uur, Welkom door AccountingWEB
14.30 uur, Uitreiking van de prijs
14.45 uur, Inleiding door de Accountant van het jaar: Prof. J.H. Blokdijk RA: Enige dilemma´s voor Forensisch Accountants
15.15 uur, Gelegenheid tot discussie
16.00 uur, Afsluiting/borrel

Graag nodigen wij u uit om deze uitreiking bij te wonen. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar:



Ingezonden persbericht