Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-11-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 12.00 uur
Aanrijding letsel

MAARSSEN Op de Straatweg ter hoogte van het Laantje van Broekhoven raakten vrijdagmiddag om tien voor drie vier personenautos betrokken bij een aanrijding. Eén bestuurder, een 71-jarige man uit Amsterdam is met een gebroken been en letsel aan het gezicht overgebracht naar het UMC in Utrecht. Een 46-jarige bestuurder uit Maarssen is met pijn in de heup naar het UMC gebracht.

De 46-jarige man kwam uit de richting Breukelen en botste tegen de auto van de 71-jarige Amsterdammer die op dat moment uit tegenovergestelde richting kwam. Deze bestuurder wilde linksaf en verleende het rechtdoorgaande verkeer geen voorrang. Door de klap werden de twee autos die achter de 71-jarige bestuurder reden ook beschadigd. De auto van de 71-jarige man belandde in de sloot. De Straatweg is tot ongeveer 16.30 uur afgesloten geweest voor het verkeer.

Straatroof

WOERDEN Vrijdagavond om half acht is op de Linschoterweg een 53-jarige vrouw uit Woerden slachtoffer geworden van een tasjesrover. Op het moment dat de vrouw over de Linschoterweg fietste trok een onbekende jongen op een fiets de tas van haar schouder. De jongen van ongeveer 15 jaar fietste in gezelschap van nog twee jongens. Politie is op zoek naar de dader.