TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-11-2001

Televisie
TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG
Uitzending zondag 25 november
Nederland 2 - 22.50 uur

LUC NILIS TE GAST BIJ JACK VAN GELDER

Gedurende de volle 45 minuten is de Belg Luc Nilis zondag 25 november te gast in TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG. Hij moest zijn actieve voetbalcarrière vorig seizoen noodgedwongen beëindigen na een beenbreuk. Nilis speelde op dat moment nog niet zo lang bij het Engelse Aston Villa dat uitkomt in de Premier League. In Nederland kennen we hem vooral uit zijn PSV-periode. TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG blikt uitgebreid terug op zijn voetbalcarrière, onder meer met een muziekclip waarin beelden van Nilis in dienst van PSV, het Belgisch Elftal en Aston Villa. Wat ook ter sprake komt is zijn toekomst. Hij is momenteel in beeld bij PSV om daar technisch adviseur te worden. Binnenkort heeft hij daarover een eindgesprek met Harry van Raaij, de voorzitter van PSV.

Afgelopen zondag trokken de studiogasten Max Huiberts en Barry van Galen het kaartje met daarop de naam van de 20-jarige Twente-speler Thijs Houwing uit de mand. Komende zondag dus een reportage over deze talentvolle spits, die behalve bij FC Twente ook een belangrijke rol speelt in het elftal van Oranje onder 21 jaar.

Verder in TROS SPORT EREDIVISIE OP ZONDAG uiteraard het hele Eredivisie-overzicht van dit weekend, met ruime aandacht voor de kraker Ajax - PSV. En ook over deze wedstrijd kan hoofdgast Luc Nilis goed meepraten.

Presentatie: Jack van Gelder




TROS