Gemeente Geldermalsen

Geldermalsen, 22 november 2001.

Tijdelijke wegafsluiting in Tricht

In verband met de aanleg van een plateaudrempel ter hoogte van de kruising Bantamlaan/Hoekenburg te Tricht is het noodzakelijk het weggedeelte tussen de kruisingen Hoekenburg/Meersteeg en Hoekenburg/J. Wigeliussttraat tijdelijk voor alle verkeer af te sluiten. Deze afsluiting zal plaatsvinden van maandag 26 november 07.00 uur tot dinsdag 27 november 17.00 uur.

Omleidingen zullen ter plaatse worden aangegeven. Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsbedrijf Gebr. van Doorn te Geldermalsen. Gemeentelijk opzichter: dhr. N. Vos, tel. 0345-586767.

Vergadering commissie voor bezwaar- en beroepschriften

De commissie voor bezwaar- en beroepschriften maakt bekend, dat in haar openbare vergadering van dinsdag 28 november 2001 het volgende bezwaarschrift zal worden behandeld:

20.15 uur: bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 19 juli 2001 tot aanschrijving om binnen acht weken na verzending van het bestreden besluit de handel in auto's en caravans vanaf het perceel Rijksstraatweg 20 te beëindigen en beëindigd te houden.

De op deze zaak betrekking hebbende stukken liggen voor elke belanghebbende ter inzage bij de vakbalie "Bouwen en Wonen" tijdens openstellingstijden.

mr W.J. Wierda voorzitter

Tijdelijke afsluiting spoorwegovergang Parkweg Beesd

In verband met onderhoudswerkzaamheden wordt de spoorwegovergang Parkweg Beesd (traject Geldermalsen-Leerdam) in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november a.s., tussen 00.15 en 08.00 uur voor alle verkeer afgesloten.

Omleidingen zullen ter plaatse worden aangegeven.