Gemeente Maassluis

20-11-2001

Commissie Algemene en bestuurszaken vergadert op 26 november

Op maandag 26 november komt de raadscommissie voor algemene en bestuurszaken bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in het stadhuis aan de Koningshoek en begint om 20.00 uur.

Op de agenda staan onder ondere de volgende onderwerpen:


· Presentatie plan De Westhoek van Zuid-Holland De projectleider van het Projectburau WestHoek van Zuid-Holland geeft een presentatie over de voortgang van het plan. Hierbij zullen o.a. de volgende speerpunten aan de orde komen:
* verbetering routes steiger-stadscentra (verleidingsroutes);
* handboek voor de partyvaart;

* waterweg op internet (gezamenlijke promotie);
* toeristisch vervoer tussen steiger en stadscentrum (workshop business to business samenwerking).


· Project "Hoekse lijn"
Burgemeester en wethouders stemmen in met de eindrapportage "De Hoekse Lijn; van inzicht naar aanpak van de problematiek" en leggen het plan voor aan deze commissie

Inzage, inspreken en vragenhalfuur
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Wie wil inspreken op een agendapunt, moet bij het begin van de vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het vragenhalfuur. In het vragenhalfuur, dat bij iedere reguliere commissievergadering op de agenda staat, kunnen belangstellenden onderwerpen aan de orde stellen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van die betreffende raadscommissie horen.