- PERSUITNODIGING -

Geachte redactie,

Op 26, 27 en 28 november 2001, vindt in de RAI in Amsterdam het Smart Business Event 2001 plaats. BEA Systems nodigt u bij deze daarvoor hartelijk uit.

De gelijktijdige organisatie van de vakevenementen Internet in Business, Mobile & Wireless, de ICT Career Days en Media & Markets maakt het Smart Business Event tot een interessant geheel van geintegreerde oplossingen, markt- en bedrijfsmogelijkheden.

Ook BEA Systems zal aanwezig zijn op de Internet in Business beurs, samen met 16 van haar partners. Op het BEA 'platform' (stand 101) vindt u alles wat met e-business en de infrastructuur die daarvoor nodig is, te maken heeft. Gedurende de dagen zullen er vrijwel doorlopend presentaties gegeven worden door BEA en haar partners. Aan de bar op het platform is er gelegenheid voor en praatje met de vele professionals die aanwezig zijn gedurende deze drie dagen. Juist omdat BEA samen met haar partners aanwezig is, kan het voor u een mogelijkheid zijn meer te weten te komen over deze markt.

Voor meer informatie over het evenement kijkt u op www.smartbusiness.nl en op www.beasys.nl/events/iib. Heeft u interesse het evenement te bezoeken, en eventueel met mensen van BEA Systems of haar partners te spreken, neem dan contact op met Paul Boeijen via 070 - 416 16 35 of pboeijen@wenvh.nl.

Over BEA Systems
BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS) is één van 's werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van e-business infrastructuur software. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 11.800 klanten, waaronder het merendeel van de Fortune Global 500. BEA en haar WebLogic® product familie behoren tot de meest betrouwbare merken in e-business. Bedrijven die hun e-business gebaseerd hebben op het BEA WebLogic E-Business PlatformTM zijn betrouwbaar, in hoge mate schaalbaar en in staat nieuwe diensten snel op de markt te brengen. Het e-business platform van BEA is de de facto standaard voor meer dan 2,100 system integrators, independent software vendors (ISVs) en application service providers (ASPs). Deze leveren hiermee totaaloplossingen om e-businesses toekomstbestendig te maken en stellen bedrijven hiermee in staat snelle groei en winstgevendheid te behalen. Het hoofdkantoor van BEA Systems is gevestigd in San Jose in Californië. De vestiging in Nederland bevindt zich in Amstelveen. BEA heeft in totaal 96 vestigingen in 34 landen. Op het web is BEA Systems te vinden onder www.bea.com.

Met vriendelijke groet,

Rene de Wit
managing director BEA Systems Benelux