Ingezonden persbericht


Hierbij nodigen wij u uit voor de presentatie van

' UNIEKE KETENAANPAK OPSCHALING BIOLOGISCH VARKENSVLEES'

op maandag 26 november 2001 van 9.00 tot 10.00 uur in de Mansholtzaal van het Ministerie van LNV, Bezuidenhoutseweg 73 te Den Haag.In maart 1999 is het convenant Opschaling Biologisch Varkensvlees door 22 partijen getekend op initiatief van Platform Biologica en Stichting Natuur en Milieu. In vervolg hierop is op 1 november 1999 het project Ketenmanagement Biologisch Varkensvlees gestart. Na twee jaar van voorbereiding heeft dit geleid tot een uniek resultaat: een meerjarige samenwerking van supermarkten en toeleveranciers voor de leverantie en afname van biologisch varkensvlees.

Op de bijeenkomst zullen, onder voorzitterschap van Professor Lucas Reijnders, de betrokken marktpartijen hun meerjarige aanpak presenteren. Minister L.J. Brinkhorst zal toelichten op welke wijze hij de overstap van varkenshouders naar biologische varkenshouderij zal bevorderen.

Wilt u uiterlijk vrijdag 23 november 16.00 uur via e-mail (steverink@platformbiologica.nl) of telefonisch (030- 2339970/ 06-51986693 Maurits Steverink) laten weten of wij op uw komst mogen rekenen?

Met vriendelijke groet,

Platform Biologica

Maurits Steverink, Ketenmanager



Ingezonden persbericht