Tulip Computers NV


PERSBERICHT

TULIP COMPUTERS STELT VERWACHTINGEN BIJ VOOR 2001

Amersfoort, 26 november 2001

Als gevolg van de wijziging van de marktomstandigheden stelt Tulip Computers (Tulip) haar verwachtingen met betrekking tot het resultaat voor het boekjaar 2001 bij.

Sinds de aankondiging van de halfjaarresultaten ziet Tulip een grote onzekerheid in het economisch klimaat. Evenals haar meeste concurrenten wordt Tulip sinds september-oktober steeds vaker geconfronteerd met het uitstellen van de implementatie van ICT-projecten bij haar afnemers.

Tulip heeft momenteel een substantiële orderportefeuille en ook de ontwikkeling van de brutomarge en het bedrijfsresultaat ontwikkelen zich in positieve zin. Echter door de bovengenoemde negatieve ontwikkeling en vooral de onzekere vooruitzichten tot het einde van dit jaar is de eerdere verwachting dat Tulip een break-even nettoresultaat voor 2001 zou realiseren, thans in negatieve zin bijgesteld.

Tulip Computers (Tulip) is een internationale IT-leverancier die servers, deskbound computers, notebooks en communicatieproducten integreert in totaaloplossingen voor de zakelijke IT-gebruiker.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tulip Computers N.V.
Marloes Withagen
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: 033 - 45.49.482
Fax: 033 - 45.49.499
E-mail: press@tulip.com
Internet: www.tulip.com