Ingezonden persbericht

Tickets.nl wint High Profile Internet Award

UTRECHT, 27-11-2001 -- Maandag 26 november is tijdens een feestelijk ceremonie in de Central Studios in Utrecht de High Profile Internet Award 2001 uitgereikt aan Tickets.nl. Deze prijs, in het leven gesteld door uitgeverij High Profile, wordt toegekend aan de beste website uit de evenementenbranche. Dit jaar namen méér dan 1500 websites deel aan deze verkiezing Juryvoorzitter Richard Lamb noemde de site van Tickets.nl een goed voorbeeld van e-commerce in de evenementenbranche.

"Een transactie-website, database-gestuurd en met een goede uitsplitsing van subdoelgroepen." De High Profile Internet Award trok ruim 650 bezoekers, voornamelijk aanbieders uit de evenementenbranche, opdrachtgevers en pers. De jury bestond naast Richard Lamb uit Daniël Ropers en Pauline van der Sluis. Daniël Ropers is managing director BOL.com en Pauline van der Sluis is expert relatiemanagement bij PTT Post.

Op www.tickets.nl kunt u uitgebreid lezen waarom juist Tickets.nl tot winnaar werd uitgeroepen.

"Uiteraard zijn wij ontzettend blij met deze prijs. Wij bedanken al onze relaties die ons sinds de start op 22 februari jl. ons hebben gesteund en zien het als een grote stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan", aldus directeur Ton Albers. "Bijzondere dank gaat uit naar Henk Mulder (Xperience Webdevelopment), verantwoordelijk voor alle technische implementaties op onze site en betrokken bij Tickets.nl sinds het eerste uur."



Ingezonden persbericht