Gemeente Rijswijk

ersbericht
Begrotingsbehandeling in Rijswijk

Rijswijk, 6 november 2001

De meerjarenbegroting 2002-2006 waarin de begroting voor 2002 is opgenomen, wordt op maandag 26 en dinsdag 27 november a.s. in het Rijswijkse stadhuis door de diverse raadscommissies behandeld. Voorafgaande aan de commissievergaderingen wordt op vrijdag 9 november a.s. vanaf 16.00 uur in het gemeentehuis een "inloopmiddag" gehouden. Alle raadsleden zijn voor deze overigens openbare bijeenkomst uitgenodigd. De inloopbijeenkomst heeft tot doel antwoord te geven op de meer technische begrotingsvragen. Eveneens voorafgaande aan de commissievergaderingen vindt een schriftelijke vragenronde over de begroting plaats. De door de raadsleden gestelde vragen plus de door het college van B&W gegeven antwoorden liggen vanaf 21 november ter inzage bij de sectie communicatie in het stadhuis. Na de behandeling van de begroting in de diverse commissies, wordt het gemeentelijk beleidsstuk vastgesteld in een vergadering van de gemeenteraad op dinsdag 11 december 2001. Het vergaderschema ziet er als volgt uit:

Maandag 26 november 2001

Cie. Middelen
Cie. Onderwijs, Sociale Zaken, Zorg en Welzijn
Aanvang: 20.00 uur.

Dinsdag 27 november 2001

Cie. Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden
Aanvang: 18.30 uur.
Cie. Verkeer en Vervoer, Cultuur en Sport
Cie. Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Wijkbeheer Aanvang: 20.00 uur.

Spreekrecht bij commissievergaderingen
Tijdens de openbare vergaderingen van de bovenstaande commissies kunnen bezoekers over een op de agenda geplaatst punt inspreken. Dit kan direct aan het begin van de vergadering, dan wel onmiddellijk voorafgaande aan de behandeling van het agendapunt. Men dient dit wel voorafgaande aan de vergadering aan de dienstdoende bode kenbaar te maken.

Vergadering Gemeenteraad

De gemeenteraad zal de ontwerp-meerjarenbegroting 2002-2006 behandelen op:
Dinsdag 11 december, aanvang 16.00 uur.

Begroting ter inzage

De ontwerp-meerjarenbegroting 2002-2006 van de gemeente Rijswijk ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de sectie Communicatie in het gemeentehuis (kamer 77), Generaal Spoorlaan 2.
De begrotingsboekwerken zijn dit jaar te koop voor een totaalbedrag van f 20,- (9,08 euro).



Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2001 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.