Ingezonden persbericht

Tijdens de HCC Dagen zijn voor het eerst de HCC consumenten Awards uitgereikt.
Bijna dagelijks worden we overspoeld met goed bedoelde ontwikkelingen op de consumenten computermarkt. Op het gebied van software en hardware voor de thuisgebruiker zijn ontwikkelaars en de diverse marketing afdelingen zich in het zweet aan het werken om software, hardware en de daarbij behorende marketingcampagnes te ontwikkelen.
Om het belang van deze ontwikkeling te benadrukken heeft HCC (de vereniging van computer gebruikers) besloten om een tweetal awards in het leven te roepen te weten; HCC Award Consumentensoftware en HCC Award Consumentenhardware.
De software en hardware is door een deskundige jury beoordeeld op de volgende punten;
Veiligheid, Gebruikersgemak, Duurzaamheid, Support en Prijs De winnaars zijn;
HCC Award Consumentensoftware : Super Logo 2.0 (A.W. Bruna MultiMedia) Stap voor stap leren programmeren. Superlogo 2.0 is een programmeertaal die speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Door de visuele opzet zie je bij het programmeren direct wat er gebeurt. Inclusief de mogelijkheid om te oefenen is het pakket voorzien van een boek programmeren voor kinderen. HCC Award consumentenhardware : Wireless IntelliMouse Explorer (Microsoft) Een draadloze muis met een optische sensor die de gebruiker op een efficiënte manier ondersteunt op de computer. Heeft programmeerbare knoppen voor navigatie op het internet.