Telfort

Telfort biedt ondernemers meer greep op mobiele kosten

Amsterdam, 26 november - Het beheersing van de kosten voor mobiele telefonie speelt een steeds grotere rol bij het MKB, zo heeft Telfort middels onderzoek ondervonden.

Veel bedrijven hebben onvoldoende grip op de totale kosten van mobiele telefonie, het privé-aandeel daarin, de abonnementsvormen en de types telefoons die in gebruik zijn. Telfort onderkent de groeiende behoefte van ondernemers om hun kosten voor mobiele telefonie goed in kaart te hebben. Daarom creëerde Telfort in zijn producten voor het MKB diverse faciliteiten voor kostenbeheersing.
Uit onderzoek en ervaring van Telfort blijkt dat kostenbeheersing van mobiele telefonie een steeds belangrijker wordt bij het MKB. Telfort wil klanten graag met zijn productportfolio bij deze toenemende behoefte ondersteunen en hen in staat stellen meer greep op deze kosten te krijgen. Het bestaande MKB-abonnement Telfort Business Exchange biedt hiertoe mogelijkheden, zoals voordelig onderling bellen en 100 gratis belminuten per maand per persoon en vier vaste voordeelnummers voor hetzelfde lage tarief als groepsbellen. Ook is analyse van het belgedrag van individuele medewerkers of gebruikersgroepen mogelijk met de aanvullende dienst Telfort Nota Monitor.

Met Telfort Live, de nieuwe GPRS-dienst voor het MKB, biedt Telfort mobiel toegang tot het internet en e-mail. Dankzij de GPRS-verbinding heeft de gebruiker de beschikking over een continue verbinding. De gebruiker betaalt niet per tijdseenheid, maar per hoeveelheid daadwerkelijk verzonden en ontvangen informatie. Deze hoeveelheden worden aangeboden in abonnementsvormen met bundels van 1, 5, 15 of 30 MB. Telfort Live heeft een instaptarief van 5 EURO per MB voor het 1 MB abonnement tot 2 EURO per MB voor het 30 MB abonnement. De bedragen zijn inclusief BTW. Elk GPRS-toestel is geschikt voor Telfort Live, dit kan een GPRS-telefoon zijn, al dan niet in combinatie met een PDA, of een laptop met GPRS-insteekkaart. Telfort Live is vanaf 3 december via het dealerkanaal leverbaar en kan gecombineerd worden met het mobiel groepsabonnement Telfort Business Exchange.

Over Telfort
Telfort helpt consumenten en zakelijke klanten bij het vinden van hun weg in de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie. Daarvoor maakt Telfort gebruik van nieuwe technologieën. Zo introduceerde Telfort in 2000 als eerste operator GPRS in Nederland. In de toekomst zal hier ook UMTS bijkomen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door meer dan 1100 medewerkers, die elk voor zich verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het aanbod aan klanten.

Telfort maakt deel uit van mmO2 plc. O2 heeft een notering aan de beurzen van Londen en New York. O2 wordt in Nederland vertegenwoordigd door Telfort, in Engeland door BT Cellnet, in Duitsland door VIAG Interkom, in Ierland door Digifone en op Isle of Man door Manx Telecom. Genie is de mobiele internetdivisie van mmO2.

27-11-01