Ingezonden persbericht


Deventer, november 2001

M@rketeer van het Jaar 2001

Op woensdag 28 november wordt bekend gemaakt wie de M@rketeer van het Jaar 2001 is geworden. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door Nima@Business, het Platform voor ICT in Marketing (PIM) en het Tijdschrift voor Marketing.

De prijsuitreiking vindt plaats om 15.00 uur in de Adfo Arena op het Smart Business Event in de Rai te Amsterdam. De prijs wordt overhandigd door Theo van Vugt, hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Marketing. Daarna zullen Onno Maathuis (de Positioneringsgroep) en Frank van den Driest (Effectivebrands.com) met de winnaar van gedachten wisselen over de mogelijkheden en onmogelijkheden van interactieve marketing.

De prijs is toegekend door een jury, bestaande uit Cor Molenaar (crm-hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam), Theo Schellekens (M@rketeer van het Jaar 1999, ex-Wehkamp en ex-DMSA-voorzitter), Ruud Verduin (crm-consultant en ex-voorzitter PIM) en Theo van Vugt (hoofdredacteur Tijdschrift voor Marketing).

Indien u het evenement wilt bijwonen kunt u voor woensdagochtend 10.00 contact opnemen met Loes Schokker, telefoon 0570-648955 of e-mail lschokker@kluwer.nl. Zij zorgt er dan voor dat, wanneer u zich bij de ingang van de beurs meldt, u gratis toegang krijgt.

>