MCC distributeur van Symbol Compact Flash draadloze netwerkkaarten

Varsseveld, 29 november 2001- Mobile Communication Company (MCC) en Symbol Technologies hebben een distributie-overeenkomst gesloten. MCC wordt daarmee geautoriseerd distributeur voor Nederland van de recent geïntroduceerde 'Wireless Networker' draadloze netwerkkaarten van Symbol.

De 'Wireless Networker' kaarten zijn uitgevoerd op Compact Flash formaat en zijn gecertificeerd conform de Wi-Fi (IEEE802.11b) specificaties, dé internationale standaard voor draadloos netwerkgebruik. De 128-bits webencryptie waarborgt daarbij een beveiligde, continue en betrouwbare gegevensoverdracht.

De 'Wireless Networker' kaarten kunnen eenvoudig worden geplaatst in het Compact Flash slot van Personal Digital Assistants - zoals de Compaq iPAQ met card-adapter, de HP Jornada 520/540 Pocket PC series en de Casio Cassiopeia E-125 - en in notebooks en laptops met Windows 98/ME/2000/XP en een Compact Flash slot adapter.

Meer informatie over de 'Wireless Networker' is te vinden op: www.symbol.com/wirelessflash.

Symbol
Symbol Technologies is fabrikant van mobiele datamanagementsystemen. De oplossingen zijn gebaseerd op draadloze datacommunicatie technologie, industrie specifieke mobiele computers en het verzamelen en vastleggen van gegevens met barcodescanners. Op dit moment worden er zo'n 10 miljoen Symbol barcodescanners en mobiele computers gebruikt in draadloze netwerken over de hele wereld. De oplossingen vinden toepassing in de transport en logistiek, in productiebedrijven, bij overheden en in het onderwijs en de gezondheidszorg. Symbol heeft zijn internationale hoofdkantoor in Holtsville, een voorstad van New York. De ruim 500 professionele Wireless LAN systemen van Symbol die in de Benelux operationeel zijn, worden ondersteund vanuit vestigingen in Brussel, Varsseveld en Utrecht.

Mobile Communication Company (MCC)
MCC is de grootste onafhankelijke distributeur van mobiele communicatie- apparatuur in de Benelux., waaronder mobiele telefoons en PDA's van toonaangevende merken zoals Palm, Compaq en Sony. MCC heeft een separate divisie, e-mobile, met een uitgebreid kenniscentrum op het gebied van mobiel data verkeer met PDA's, GSM- en GPRS-toestellen en de bijbehorende connectivity hardware, software en
synchronisati-oplossingen.
MCC e-mobile biedt een actueel assortiment met daarbij alle denkbare ondersteuning bij het bewerken van deze groeiende markt, waaronder bijvoorbeeld een goed bereikbare en uiterst deskundige helpdesk.

Symbol Technologies b.v.
Arjen Vriens, Manager Marketing & Sales Support,
Telefoon: 0315-271700,
e-mail: arjen.vriens@nl.symbol.com

MCC Mobile Communication Company
Kees Kamp, Product Manager,
Telefoon: 073-64 66 800
e-mail: k.kamp@avc.nl

of
Presscom PR & Marketing b.v., Madeleine Kok, telefoon 030-6051415, e-mail:l.t.vrugt@inter.nl.net