Telindus winnaar van Citrix Partner Awards

Server based computing snel groeiende activiteit binnen netwerk integratie-projecten

Utrecht, 29 november 2001 Netwerk integrator Telindus (Euronext Brussel: TEL) heeft dit jaar twee van de zes Citrix Solutions Network (CSN) Awards gewonnen. De awards, voor respectievelijk de hoogste productiviteit in de Benelux en voor het implementeren van de grootste nieuwe klant, bevestigen het groeiende belang van server based computing-oplossingen binnen het totale aanbod van Telindus.

Telindus, een CSN Platinum Partner, integreert Citrix productoplossingen in thin client omgevingen binnen wide area network-omgevingen en bij de toepassing van zware applicaties, zoals ERP-systemen, via een local area network.

Klanten van Telindus vragen om best of breed -oplossingen, die in diverse heterogene netwerkomgevingen toegepast moeten kunnen worden. Daarnaast zijn onze klanten in toenemende mate gericht op het verlagen van de totale kosten die zij maken voor het gebruik van hun ICT-infrastructuur (Total Cost of Ownership, TCO). Telindus levert oplossingen die hieraan een belangrijke bijdrage kunnen leveren, zoals de Citrix-omgevingen. Wij werken inmiddels al 5 jaar samen met Citrix en zien dat zowel het aantal als de omvang van de gezamenlijke projecten de laatste jaren zeer sterk zijn toegenomen. De Citrix Award voor hoogste productiviteit laat zien dat wij, samen met Citrix, zeer efficiënte oplossingen voor onze klanten kunnen realiseren , aldus Peter van Passen, Corporate Solutions Manager Applications bij Telindus.

Citrix Systems, wereldwijd leverancier van applicatie-services en portal software, wil met de uitreiking van de Europese Awards het succes onderstrepen van haar channel partners bij de verkoop en promotie van Citrix software en services.

Over Telindus
De Telindus groep (het voormalig Telinfo) is Europees marktleider op het gebied van data- en telecommunicatie-netwerken. De expertise van Telindus (genoteerd aan de Euronext in Brussel) omvat alle aspecten van de hedendaagse ICT, zoals Local Area Networking (LAN), Wide Area Networking (WAN), Internet en E-business, netwerk-toegang en beveiliging, Voice over IP (VOIP), Virtual Private Networks (VPN), vaste en mobiele communicatie. Op dit moment werken er 2.500 mensen voor de Telindus groep, verspreid over 60 vestigingen in 17 landen. Al vanaf 1985 is Telindus in Nederland aanwezig met eigen vestigingen in Utrecht, Best en t Harde. Meer informatie is te vinden op www.telindus.com

Voor meer informatie
Telindus
Karin van Ieperen
Marketing Manager
030 - 247 75 42
karin.vanieperen@telindus.nl

Whizpr
Willemijn Vader
0317 410483
telindus@whizpr.nl