DE NIEUWE TOUROPERATOR

Kortverblijf vakanties op een nieuwe manier boeken!

De snelst groeiende markt in de reiswereld zijn de kortverblijf vakanties. Deze vakanties worden door hotels en online reserveringssytemen verkocht door het hotel bij de consument aan te prijzen. Bij de consument draaien deze kortverblijf vakanties echter niet om het hotel maar om de activiteit. Belangrijk is wat de consument gaat en kan doen in een bepaalde omgeving. Door de activiteit als uitgangspunt te nemen, onderscheidt Picotel zich van andere concepten in de markt.

Picotel heeft hotel arrangementen opnieuw uitgevonden. Picotel stelt de vragen aan de consumenten voortaan in de juiste volgorde. Dus niet: Waar wilt u naar toe? En / of in welk hotel wilt u overnachten? Nee, Picotel vraagt eerst: waar heeft u zin in?

Consumenten kiezen een thema (bijvoorbeeld fietsen, culinair, uitwaaien, cultuur, avondje uit, etc.) en de periode dat ze willen vertrekken. Vervolgens bezoeken ze één van de fysieke of virtuele distributiekanalen van Picotel en kunnen daar direct boeken en betalen. Simpeler kan het niet! Vouchers en de reisbescheiden ontvangt de consument direct, dus ook een boeking voor dezelfde avond kan nog gemaakt worden via Picotel.

De arrangementen worden verkocht bij de GWK-winkels, online op de website www.picotel.nl, en bij de partner-websites www.zoekhotels.nl, www.shellgeostar.com, www.holland.com (medio december).