Mazza Groep sluit sponsorcontract met Christijan Albers

Utrecht, 29 november 2001. Christijan Albers en Mazza Groep ondertekenen vandaag tijdens de persconferentie om 14:00 uur op de Speed en Design Beurs het sponsorcontract. Mazza Groep is de eerste grote sponsor van Christijan Albers uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Mazza Groep bestaat uit vier bedrijven die samen een totaal concept bieden voor personen, organisaties en bedrijven met wensen of doelen op het gebied van Arbeidsmarkt en Sociale Zekerheid. De groep opdrachtgevers van Mazza is gevarieerd, zoals werkloos werkzoekenden, overheden, het MKB en brancheorganisaties.

De keuze van Mazza om Christijan Albers te sponsoren is tweeledig. Christijan is een perfect voorbeeld voor de werkwijze van Mazza. De combinatie van talent en wilskracht waarmee je steeds een stapje hoger klimt, totdat het uiteindelijke doel bereikt is. Mazza Groep herkent talent, gedrevenheid en doorzettingsvermogen bij mensen of organisaties. En helpt ze versneld en effectief hun doelen te bereiken. 'Wij hopen natuurlijk dat we, mede door onze steun, Christijan in staat stellen zijn doelen en dromen sneller te realiseren,' aldus Mazza-oprichtster en directeur Annick van der Leeuw. Daarnaast is er de passie van Mazza voor de autosport in het algemeen en Formule 1 in het bijzonder. Sponsoring van Christijan Albers vormt een sluitend raamwerk voor de activiteiten van Mazza Groep.

Mazza Groep
Mazza Groep bestaat sinds 2001 om haar klanten optimaal van dienst te zijn. De volgende disciplines zijn onderdeel van Mazza Groep: Mazza Opleiding Training Coaching (1996) werkgelegenheidprojecten voor werkloos werkzoekenden en bijscholing voor werkenden, Nijland & Remie (1996) advisering en assistentie bij het ontwikkelen en uitvoeren van Arbeidsmarktbeleid en Sociale Zekerheid. InterGentes (1991) maatwerk sociale, communicatieve en commerciële trainingen en Activum (1998) oplossingen voor employability vraagstukken en individuele begeleiding van werkenden of werkzoekenden.

De verschillende disciplines op het gebied van Arbeidsmarkt en Sociale Zekerheid onder één dak. Alle soorten en maten van klanten kunnen daardoor nu bij Mazza terecht. Samen sterk, samen voor en met de klant sterk. Op alle niveaus, met allerlei vragen, of problemen op het gebied van Arbeidsmarkt en Sociale Zekerheid. FastForward. Fast & Forward. Met Mazza.

Christijan Albers
In 1999 is Christijan Albers Duits Formule 3 Kampioen geworden. Vanaf dit moment is hij tevens de weg ingeslagen naar de Formule 1. Momenteel is hij actief rijder in de DTM-races voor het Mercedes Benz team. Daarnaast is Christijan Albers sinds 2001 test- en reserverijder voor het Formule 1 team European Minardi.


-Einde-

Voor meer redactionele informatie kunt u contact opnemen met:

TCC Reputations
Floor Verhees
Ginnekenweg 275
4835 NC BREDA
T: 076 -560 77 07
F: 076- 565 98 38
E: floor@tcc.nl
I: www.tcc.com

Voor meer inhoudelijke informatie over Mazza Groep kunt u contact opnemen met:

Mazza Groep
Annick van der Leeuw - Nijland
Boerendanserdijk 2 a-8
8024 AH Zwolle
T: 038 - 452 81 47
F: 038 - 452 59 93
E: alw@mazza.nl
I:www.mazza.nl

Check: www.christijan.com en www.mazza.nl