Politiebericht Cuijk 29-11-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VRACHTAUTOS OPENGEBROKEN

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in drie vrachtautos die geparkeerd stonden op een parkeerplaats aan de Bosschebaan in Velp. Een chauffeur die in de cabine had overnacht ontdekte s morgens dat het zeil van de vrachtauto kapot gesneden was. Ook van een tweede auto is het dekzeil kapot gesneden Voor zover bekend is uit deze wagens niets weggehaald. Ter plaatse bleek dat uit drie andere vrachtautos die daar geparkeerd stond wel spullen verdwenen waren. De buit bestond uit o.a. verdween c.d.s, c.d. roms en toiletartikelen.

DIEFSTAL DIESEL

Uit twee graafmachines die geparkeerd stonden op een bouwplaats aan de Steegstraat in Linden verdween in de nacht van woensdag op donderdag in totaal ongeveer 600 liter diesel.

PARKEREN IN GRAVE

De politie Land van Cuijk heeft gedurende de afgelopen weken aandacht besteed aan het parkeergedrag van automobilisten in de Hoofschestraat in Grave. Met name op vrijdagoch-tend, tijdens de wekelijkse markt, wordt de geldende parkeerverbodszone massaal gene-geerd waardoor gevaarlijke situtaties ontstaan. Vele automobilisten zijn inmiddels gewaar-schuwd. Vanaf vrijdag 30 november gaan de buurtcoordinator en de gebiedsgebonden me-dewerkers van Grave processen-verbaal opmaken tegen foutparkeerders in de Hoofsches-traat.