Update's marketing.manager succes in kapitaalgoederen sector
AMSTERDAM, 29-11-2001 -- Update noteert opnieuw succes in de kapitaal goederen sector: Leuze electronic GmbH & Co implementeert marketing.manager Generation V® Amsterdam, 29 november 2001 - Leuze electronic (http://www.leuze.de), een toonaangevend internationaal leverancier van opto-electronische sensoren, identificatie systemen en systemen voor optische data transmissie, heeft ervoor gekozen de CRM-oplossing van update te implementeren. De nieuwe marketing.manager® Generation V zal het Duitse bedrijf in staat stellen hun Customer Relationship Management sterk te verbeteren.

In eerste instantie zullen ongeveer 100 verkoopondersteunende en buitendienst medewerkers op het hoofdkantoor van Leuze in Owen, Baden-Württtemberg en in 6 andere filialen in Duitsland werken met marketing.manager®. Hans-Jochen Beilke, managing director van Leuze: "update's top product is verreweg de beste oplossing voor sales, marketing, service en data processing. We kozen voor marketing.manager® om de flexibele aanpasbaarheid, multi-linguïstische capaciteiten en de mogelijkheden om individuele processen te definiëren."

Gerhardt Schubert, CEO van update: "We zijn zeer verheugd opnieuw een klant in de kapitaalgoederen sector verworven te hebben. Leuze is een pionier op het gebied van opto-electronica en barcode leesapparatuur en is synoniem voor hoge kwaliteit en uitgebreide service. De CRM-software die door het bedrijf is gekozen moet aan specifieke eisen voldoen. marketing.manager® voldoet ruim aan alle gestelde eisen."

De flexibele standaard marketing.manager® generation V software van update is het hart van een gebruikers gericht en altijd up-to-date informatie platform voor alle sales, marketing en service processen, met een geavanceerde koppeling met het Baan IV ERP-systeem. marketing.manager® zal Leuze in staat stellen om informatie management en workflows te optimaliseren en versnellen.

Een verbetering van de kwaliteit van customer support en een stijging van de klanttevredenheid verdienen prioriteit; een bedrijf kan alleen lange termijn klantrelaties verwezenlijken wanneer hun klanten tevreden en goed verzorgd zijn.

Over update update.com is Europa's toonaangevende leverancier van electronische Customer Relationship Management (eCRM) oplossingen.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1988, heeft update.com zich gericht op het ontwikkelen en op de markt brengen van software die ontworpen is om de productiviteit van sales, marketing en customer service te vergroten. Vandaag de dag, biedt het bedrijf krachtige toepassingen voor electronische Customer Relationship Management en de mobiele wereld. Haar oplossingen voor de kapitaalgoederen industrie, het bank en verzekeringswezen, de farmaceutische industrie, de telecommunicatie sector, de consumenten goederen industrie en de handel zijn gebruiksvriendelijk en kunnen binnen drie maanden geïmplementeerd worden.

update.com's eCRM oplossingen worden wereldwijd gebruikt in meer dan 470 bedrijven door zo'n 40.000 eindgebruikers.



Ingezonden persbericht