Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van donderdagmiddag
16:00 donderdag 29 november 2001

Dirk Neef, 06 - 51 55 79 50

Vanaf 16.30 heeft Ernest Zinsmeijer piket. Tel, 06 - 22 66 28 75

Dronken vrouw botste tegen geparkeerde auto

MEPPEL. Op de Cornelis Houtmanstraat in Meppel hield de politie donderdagmiddag een 34 jr. vrouw uit die plaats aan. De vrouw was in beschonken toestand met haar auto tegen een geparkeerde auto gebotst en vervolgens tegen een boom. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van bijna 2 promille. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.


*
Bromfietster botst op stilstaande auto

HOOGEVEEN. Een 16 jr. bromfietster uit Stuifzand raakte donderdagmiddag licht gewond bij een ongeval op de Van Limburg Stirumstraat in Hoogeveen. Zij botste daar achter op een stilstaande auto, bestuurd door een 40 jr. vrouw uit Makkinga. Het meisje werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Vervolg op dodelijk verkeersongeval

COEVORDEN. De vrouw die donderdagmorgen om het leven kwam bij een frontale aanrijding op de N-34 bij Coevorden is een 23 jr. inwoonster van Steenwijksmoer. De bestuurder van de tegemoetkomende auto is een 39 jr. man uit dalen. Hij mocht na behandeling in het ziekenhuis van Hardenberg weer naar huis. Meer informatie dan in de berichten van donderdagmorgen al stond over dit ongeval is er niet.


*
Bedrijfsautos doelwit autokrakers

ZUIDWOLDE. In de nacht van woensdag op donderdag is in Zuidwolde ingebroken in vier bedrijfsautos. Uit deze autos werd m.n. elektrisch gereedschap gestolen. Men kwam steeds binnen door een raam uit de rubbers te halen. De waarde van de gestolen gereedschappen bedraagt naar schatting zon f. 10.000,-. De autos stonden geparkeerd aan De Marsen, de Steenderkamp, de Drostenstraat en de Etstoel
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe