KPN NV

Benoemingen KPN

29 november 2001

In het kader van de nieuwe strategie is door de Raad van Bestuur van KPN besloten tot het verminderen van de organisatorische en bestuurlijke complexiteit. Ten gevolge van dit besluit zal de Raad van Bestuur de business units binnen de drie divisies direct gaan aansturen. Voor de divisie Vaste Netdiensten, die geleid wordt door Leo Roobol, bestond deze situatie al, ze wordt nu dus ook ingevoerd voor de divisies KPN Mobile en IP/Data.

Paul Smits, portefeuillehouder Mobiel, gaat de divisie KPN Mobile leiden. Marten Pieters zal met ingang van 1 januari 2002 de functie gaan vervullen van directeur van de divisie IP/Data. Hij is binnen de Raad van Bestuur reeds verantwoordelijk voor de portefeuille IP/Data. De huidige directeur van de divisie IP/Data, mevrouw Ada van der Veer-Vergeer, zal met ingang van dezelfde datum haar functie neerleggen. Ze heeft ervoor gekozen om na overdracht van haar activiteiten het bedrijf per 1 februari 2002 te verlaten.

Cees van den Heijkant, op dit moment nog directeur KPN Telecommerce, is met ingang van 1 januari 2002 benoemd tot directeur van KPN Mobile Nederland. Stan Miller die binnen KPN Mobile de activiteiten in Nederland en België leidde, is voortaan als directeur van KPN Orange verantwoordelijk voor België.


Noot voor de redactie (