Politiebericht Flevoland: District Zuid 29-11-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Handjevol tips na oproep in Opsporing Verzocht
ALMERE Na de oproep om getuigen van poging tot doodslag op een in Almere woonachtige politieagent van korps Amsterdam-Amstelland, is een handjevol tips binnengekomen. De politie trekt op dit moment de tips na. Zoals het er nu naar uit ziet, zit er één bruikbare tip tussen.

Aanhouding inbrekers
ALMERE Woensdagavond zijn twee Almeerders (14 en 16 jaar) aangehouden op verdenking van woninginbraak en diefstal van een auto. Surveillerende agenten troffen op de Vlaardingenstraat de 14-jarige aan in een auto die de nacht daarvoor was gestolen bij een woninginbraak aan de Breukelengracht. De 16-jarige kon kort daarna worden aangehouden. Beide jongens zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Aanhouding jassendief
ALMERE Woensdagmiddag hebben drie werknemers van een verhuisbedrijf een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Ze zagen de man lopen in een jas van het verhuisbedrijf die dinsdag was gestolen uit een auto. Ze hebben de man overgedragen aan de politie. De verdachte is ingesloten. Proces-verbaal is opgemaakt.

Aanhoudingen handel softdrugs
ALMERE De politie heeft woensdagavond op het Spoorbaanpad twee mannen aangehouden op verdenking van handel in softdrugs. Surveillerende agenten troffen de mannen aan in een auto. Bij controle bleken ze meer wiet bij zich te hebben dan is toegestaan: 8 zakjes. De mannen zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.