EPN BEURSORGANISATIE BV

Kerst Creatief

P e r s b e r i c h t

Op 29 en 30 november, 1 en 2 december 2001 organiseert EPN Beursorganisatie in het Beursgebouw te Eindhoven (naast NS-station) de meest creatieve en inspirerende kerstbeurs van Nederland: Kerst Creatief. Hier kunnen bezoekers alvast een voorproefje nemen op de gezellige dagen rond Kerstmis. Workshops en demonstraties vormen het hart van de beurs.

Inspiratie
Kerstmis is bij uitstek dé tijd om het in huis sfeervol en gezellig te maken. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door demonstraties van internationale bloemschikkunstenaars, topkoks van Eurotoque, modeontwerpers en visagisten. Wie wil, kan zelfs een modeadvies op maat krijgen van couturier Jaap Rijnbende (bekend van o.a. Koffietijd). Ook kunnen bezoekers zelf de handen uit de mouwen steken bij de vele workshops, zoals het maken van sfeervolle kerstdecoraties en het bereiden en presenteren van feestelijke gerechten en hapjes.

Tentoonstellingen en wedstrijden
Het geheel wordt omlijst door bijzondere tentoonstellingen, zoals kerstquilts, iconen en exclusief handwerk. Ook worden de resultaten getoond van de wedstrijd bloemschikken.

Origineel en creatief
Niet eerder waren er zoveel originele en creatieve kerstcadeaus bij elkaar te zien en te koop. Kreeg men zoveel creatieve ideeën aangedragen voor de aankleding van huis en tuin. Werden er zulke heerlijke gerechten bereid. Zag men er zo feestelijk uit!

Voor het hele gezin
Terwijl de bezoekers kijken en genieten, worden hun kinderen door een professioneel team bezig gehouden. En zijn de kinderen moe, dan kunnen ze naar een kerstfilm kijken of luisteren naar een spannend kerstverhaal.

De handen uit de mouwen, of gewoon kijken en genieten: nog nooit was Kerstmis zo sfeervol gedecoreerd!

Openingstijden: 29-30 november 1-2 december 2001 alle dagen van 10.00 - 17.00 uur
Entreeprijzen: volwassenen f 12,50 65+ f 10,00
kinderen tot 12 jaar f 5,00
gratis kinderactiviteiten en crèche

Meer informatie vindt u op: www.kerstcreatief.com


08 nov 01 11:19