TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-11-2001

Televisie
MUZIEKSPECIAL JAN KEIZER SOLO
Uitzending vrijdag 7 december
Nederland 2 - 20.25 uur


JAN KEIZER TERUG IN DE TIJD

Op vrijdag 7 december zendt de TROS een muziekspecial uit over JAN KEIZER. Dit keer niet samen met BZN, maar solo.

JAN KEIZER zingt een collectie evergreens uit de jaren zestig. Een tijd waaraan de Volendammer met nostalgie terugdenkt. "Ik zing in feite een hommage aan de jaren dat ik met het vak begon. Bijna alle nummers die ik zing, heb ik vroeger met BZN gezongen. Heerlijk om ze nu weer te mogen uitvoeren."

Keizer stelt de nummers samen met Jan Tuyp en Jack Veerman. Volgens de zanger was het moeilijk om de juiste nummers uit te kiezen. "Er zijn nog zoveel andere mooie liedjes. Maar als ik een nummer cover, moet ik er wel iets mee hebben. Het moet een snaar raken. Bij mij werkt het vaak zo dat wanneer ik een nummer goed vind, ik dat ook kan zingen. Dat gaat haast automatisch."

Tijdens deze special zullen onder meer de volgende nummers te horen zijn: I'm a believer (The Monkees), In dreams (Roy Orbison), Brown Eyed Girl (Van Morrison), The young ones (Cliff Richard) en Oh Carol (Neil Sedaka).

N.B. Deze muziekspecial wordt op donderdag 29 november om 20.00 uur opgenomen in Motel van der Valk in Nuland. Uiteraard is pers daarbij van harte welkom. Aanmeldingen graag op onderstaand telefoonnummer.