Politiebericht Eindhoven e.o. 29-11-2001
2ePersberichtdonderdag29november2001

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Donderdagmiddag om 13.50 uur is op de Bosfazant een 46-jarige man uit Eindhoven aange-houden. De gewaarschuwde politie trof de man daar slapend in een auto aan. Bij controle bleek de auto gestolen te zijn. De man is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebu-reau.

Eindhoven: Verdachte lokaalvredebreuk aangehouden Donderdagmiddag rond 13.30 uur is in de Heuvel Galerie door beveiligingsmedewerkers een 33-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij had daar in een restaurant gegeten en was zonder te betalen weggelopen. Bij controle bleek de man een lokaalverbod voor het restau-rant te hebben. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Zakkenrollen
Donderdagmiddag tussen 15.30 en 16.00 uur is van een 31-jarige vrouw uit Eindhoven haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Rechtestraat. Bij het afrekenen zag ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, persoonsbescheiden en ruim honderd gulden.

Eindhoven: Overval
Donderdagmiddag rond 17.25 uur rende een man, met een zwarte bivakmuts op, een winkel aan de Hoogstraat binnen. Met een mes in zijn hand bedreigde hij de 23-jarige winkelmede-werkster. Hij riep: Rustig aan, ik wil geld. Direct daarop deed de onbekende man een greep in de kassa, nam daar geld uit en verliet snel de winkel. De verdachte is
1.70 a 1.75 meter groot. Normaal van postuur. Hij droeg een donkerkleurige wollen bivakmuts en had een licht bruine lederen jack aan. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie afdeling Gestel, telefoon 040 2330508.

Son: Diefstal gsm
Donderdagmiddag rond 12.30 uur is van een 23-jarige man uit Eindhoven zijn gsm gestolen. Hij stond op de Ekkersrijt met zijn gsm te bellen. Plotseling kwamen drie onbekende jongens naar hem toegelopen. Een van de jongens sloeg de Eindhovenaar tegen zijn gezicht en pakte zijn gsm af. Direct daarop liepen de jongens snel weg richting kanaal.

Geldrop: Mishandeling
Donderdagmiddag rond 13.45 uur is in het winkelcentrum De Coevering een 19-jarige man uit Geldrop mishandeld. Hij liep daar met zijn vriendin te winkelen. Twee mannen kwamen naar de Geldroppenaar gelopen. Een van die mannen had eerder zijn vriendin lastig gevallen, door haar te volgen. De Geldroppenaar sprak hem daarop aan. De man nam dat niet en pakte hem vast. Hierop sloeg de andere man de Geldroppenaar meerdere malen. Vervolgens ontstond een worsteling. De Geldroppenaar viel. Een van die mannen sloeg hem daarop met een bierflesje op zijn achterhoofd. Kort daarna renden zij snel weg. Het slacht-offer raakte gewond aan zijn oor. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.