Zwolle, 28 november

Alle personeelsdiensten onder één dak in nieuwe vestiging Start

Maandag 3 december opent aan de Hanzelaan 274 een nieuwe vestiging van Start. Het is de eerste grote vestiging waar alle klanten, flexkrachten en bedrijven, terecht kunnen voor elke vorm van dienstverlening met betrekking tot flexwerk in alle branches. Van laag geschoolden tot hoger opgeleiden en academici, detachering, werving en selectie, loopbaaninterventie, reïntegratie, opleidingen en begeleiding in HRM processen.

De nieuwe Start-vestiging is bijzonder. Start heeft alle vormen van dienstverlening in één vestiging samengebracht. Het gaat dan ook om grote vestiging waarin circa vijftig tot zeventig medewerkers van Start hun werk doen. Hierdoor kunnen de activiteiten beter op elkaar afgestemd worden. Dat houdt in dat Start de in-, door- en uitstroom van personeel nog beter op maat kan verzorgen.

De klantgeoriënteerde aanpak van Start is overduidelijk terug te vinden in de inrichting van deze vestiging. Zo is voorzien in half open en gesloten spreekruimtes, waar de intercedenten 1-op-1-gesprekken kunnen voeren met (toekomstige) flexkrachten en opdrachtgevers.