Ingezonden persbericht


Evers Staat Op! viert Sinterklaas met filerijdend Nederland Optredens van diverse artiesten en verloting van een auto

Hilversum, 29 november 2001 - Op 3, 4 en 5 december viert het Evers Staat Op!-team Sinterklaas. Het best beluisterde ochtendprogramma van Nederland trekt drie ochtenden achtereen het land in met nieuwslezer Arend Langenberg verkleed als Sinterklaas, zijn Pieten en iedere dag een andere artiest. Tijdens deze tocht presenteert Edwin Evers zijn populaire ochtendshow met optredens van respectievelijk de Dutch Diva's, Guus Meeuwis en Volumia! op het dak van de bus. Luisteraars maken tijdens deze actie kans op diverse prijzen, waaronder een auto die op woensdag verloot zal worden.

Onder begeleiding van twee witte limo's vertrekt maandag, dinsdag en woensdag een bus rond 06.00 vanuit Hilversum en rijdt naar een bepaald benzinestation in Nederland. Iedere dag zal een andere artiest optreden op het dak van de bus in de file en bij een Shell benzinestation, het eindpunt van de tocht. Bij het benzinestation zullen de zwarte pieten cadeaus uitdelen en stickers op auto's plakken. Onder deze automobilisten zal eind van de week een auto worden verloot. Daarnaast maken de luisteraars dagelijks kans op diverse prijzen.

Op maandag 3 december rijdt de bus van Hilversum naar Shell Ruwiel op de A2 (Breukelen richting Amsterdam) en zullen de Dutch Diva's optreden. Op dinsdag vertrekt de karavaan naar Shell Hellevliet op de A12 (richting Rotterdam / Den Haag) en treedt Guus Meeuwis op. Tot slot zal op woensdag 5 december Xander van Volumia! optreden onderweg naar en bij de Shell Ruygenhoek op de A4 (t.h.v. Nieuw Vennep richting Amsterdam).

Edwin Evers over deze actie: "Vol verwachting klopt ons hart want Sinterklaas zal dit jaar niet ongemerkt voorbijgaan. Dit jaar zullen de automobilisten worden vermaakt door optredens van diverse artiesten. De grootste surprise daarbij is dat ze ook nog eens kans maken op een nieuwe auto!"

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (