Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

S t a r t n i e u w t r a i n i n g s s e i z o e n : Met boordevol interessante cursussen en trainingen

In het voorjaar van 2002 heeft KOC NEDERLAND voor u opnieuw een extra interessant en gevarieerd trainingsassortiment
samengesteld. Vanzelfsprekend horen daar ook nieuwe trainingen bij. Zo start de kappersgerichte training 'Color Motivation', is er voor schoonheidsspecialisten én voetverzorgers de training 'Vierseizoenenbehandeling' en kunnen alle ondernemers uit de uiterlijke verzorgingsbranche de training 'Werken met de computer' volgen. Voor alle cursussen geldt natuurlijk: praktisch van opzet, boordevol nuttige informatie en verzorgd door specialisten in het vakgebied.

Bij de nieuwe training 'Color Motivation' ligt de nadruk op creativiteit, exclusiviteit en innovatie. In één dag gaat u met eenvoudige hulpmiddelen verschillende kleurscha- keringen maken. Tijdens de cursus 'Vierseizoenenbehandeling' leert u hoe u met het gebruik van etherische oliën een antistressmassage kunt toepassen. En gedurende 'Werken met de computer' hoort u welke voordelen een computer uw salon biedt bij de bedrijfsvoering.

Daarnaast komen er enkele vernieuwde trainingen aan bod zoals 'Allround Design', 'Professional Trends', 'Long Hair Inspiration' en 'Men Style'. Hier komt u meer te weten over internationale trends en vaktechnieken, die gemakkelijk toepasbaar zijn in de salon.