Ingezonden persbericht

Lynx Uitgeverij Deventer

Persbericht:
3 december 2001

Zo juist verschenen,

"Vrouwen over vreemdgaan" Opgetekend door Metje Blaak

Vierentwintig verhalen van vrouwen die vreemd gingen, in de leeftijd van twintig tot zeventig jaar. De emancipatie werpt eindelijk haar vruchten af!

"Via de radio en het internet deed ik een oproep aan de vrouwen van Nederland." Die luidde:
'Wat let je? Vertel je geheimen aan Metje'.

"De E-mail berichten stroomden binnen. Daarnaast interviewde ik persoonlijk honderdvijftig vrouwen die vreemd zijn gegaan! Ook sprak ik vrouwen heel kort in de trein op het station in de rij bij het postkantoor of in de supermarkt bij de kassa.

Vaak applaudisseerde ik stiekem omdat ik als ex-prostituee jarenlang de andere sekse vreemd heb zien gaan. En geloof mij nu maar: ik heb het aan den lijve ondervonden.

De 24 vrouwen die ik geselecteerd heb voor het boek 'vrouwen over vreemdgaan' hadden ieder een interessant verhaal te vertellen. In de kroeg of in het park op een bankje en tijdens de metamorfose fotosessies in mijn studio durfden ze mij hun diepste geheimen te verklappen. Ze spraken zonder schaamte en noemden het beestje bij de naam. Ze varieerden niet alleen qua leeftijd, maar kwamen ook uit alle lagen van de bevolking. Maar ze hadden één ding gemeen: ze bedrogen hun echtgenoot of partner.

God zei: vergeve Metje.

F24.95
ISBN 90-805084-0-3. Nugi 715.

Uitgeverij Lynx Postbus 45, 7400 AA, Deventer.
Bezoekadres: Nes 39, 1012 KC Amsterdam Tel 06-53414960 www. metjeblaak.nl
E-mail blaak7@zonnet.nl
KvK 38023086 Rabobank no 14.62.33.840