Politiebericht Boxtel 3-12-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

PIJNLIJKE KEEL NA TERUGBRENGEN KADOS (Boxtel)

Zondagavond heeft een 38-jarige Vughtse een pijnlijke keel opgelopen bij een confrontatie met haar 37-jarige ex-man op de Spoorstraat in Boxtel. De vrouw bracht kados terug, die de man eerder aan één van de kinderen had gegeven. Hij greep de vrouw daarop hardhandig bij haar keel in verband met een meningsverschil over het geven van kados bij de omgang met de kinderen. De vrouw zou zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie stelt een onderzoek in.

DOORRIJDEN NA AANRIJDING (Boxtel)

Maandagmorgen is de auto van een 30-jarige inwoner uit Boxtel op het Kampspoor in zijn woonplaats aangereden door een onbekende automobilist. Het slachtoffer reed over de secundaire weg in de richting van Boxtel. Een tegemoetkomende auto reed tegen de buitenspiegel van de auto van de Boxtelnaar. De spiegel van die auto raakte beschadigd en vernielde op zijn beurt weer het portierraam van de auto. De tegenligger reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

VROUW GEWOND BIJ KOP-STAARTBOTSING (Sint Michielsgestel)

Zondagavond is een 19-jarige Schijndelse gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Hoogstraat in Sint Michielsgestel. De vrouw zat als passagier in de auto bestuurd door een 19-jarige inwoner uit Maaskantje. Deze reed met zijn auto achterop een afremmende auto bestuurd door een 19-jarige man uit Den Dungen. De vrouw liep daarbij een gekneusde knie op. Beide voertuigen raakten beschadigd.

SUPERMARKT BESMEURD (Schijndel)

Van zondag op maandag constateerden surveillerende agenten dat de toegangsdeur van een winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel met fecaliën was besmeurd. Bij nader onderzoek bleken alle sloten van de zaak hiermee te zijn ingesmeerd. Van de daders ontbreekt elk spoor.

AUTOS OPENGEBROKEN (Liempde)

Van zondag op maandag zijn op het Smidsepad in Liempde twee autos opengebroken. In beide gevallen is o.a. geluidsapparatuur ontvreemd.