Casema

Den Haag, 3 december 2001

Nieuw breedband netwerk voor internet via de kabel in Vleuten en De Meern

Casema introduceert twee nieuwe Wanadoo Cable-producten: Broadband Basic
en Broadband Premium

Vanaf 1 december hebben ook Vleuten en De Meern de beschikking over een modern breed-band netwerk voor internet via de kabel. Casema heeft onlangs de nodige werkzaamheden afgerond en levert nu via dit netwerk twee nieuwe Wanadoo Cable-producten. Inwoners van Vleuten en De Meern kunnen kiezen uit Broadband Basic en Broadband Premium.

De afgelopen jaren heeft Casema honderden miljoenen guldens geïnvesteerd in de modernisering van haar netwerk en de laatste zes maanden heeft het bedrijf hard gewerkt aan de realisatie van een modern breedband netwerk voor internet via de kabel. Op dit moment zijn in Vleuten en De Meern ruim 9000 woningen geschikt gemaakt voor dit nieuwe breedband netwerk. Het internet-signaal wordt nu met een snelle glasvezel verbinding tot in de wijk gebracht. Vanuit het wijk-centrum gaat het signaal via de bestaande breedband coax verbinding naar de mensen thuis.

De nieuwe internetproducten

Broadband Basic onderscheidt zich van andere internet abonnementsvormen door een voordelig vast tarief van EUR 27,50 (fl. 60,60) per maand en een hogere snelheid dan internet via een telefoonlijn. Bovendien blijft de telefoonlijn vrij om te bellen en gebeld te worden.

Broadband Premium is met een snelheid van 512kbit/s downstream de ideale breedband internet abonnementsvorm voor de intensieve gebruiker. Het tarief bedraagt EUR 45,00 (fl. 99,17) per maand.

Volledige Installatie

Een nieuwe service van Wanadoo Cable van Casema is Volledige Installatie. Hierbij zorgt de monteur voor een ethernetkaart, sluit het modem aan, legt de bekabeling en levert een werkende internetaansluiting op zodat je direct online bent. De aansluitkosten hiervoor bedragen tot 31 december EUR 136,00 (fl. 299,70). De prijs van een Doe-het-zelf installatie is tot 31 december EUR 68 (fl. 149,85).

Broadband Basic en Broadband Premium zijn nu beschikbaar voor vrijwel alle inwoners van Vleuten en De Meern. Klanten kunnen door het invoeren van hun postcode de beschikbaarheid van Broadband Basic en Broadband Premium in hun wijk controleren op www.casema.nl. Is de klant niet tevreden over het product dan kan hij zijn abonnement in de derde maand na aansluiting opzeggen en wordt het abonnementsgeld volledig en het aansluitgeld tot EUR 68 terugbetaald. Deze actie geldt bij inschrijving tot 31 december a.s.