Carros

Veilig de winter door met LeasePlan WinterbandenPlan

(05 december 2001)

LeasePlan brengt nieuw WinterbandenPlan op de markt. LeasePlan vindt het belangrijk dat zijn berijders tijdens deze koude maanden veilig de weg opgaan. Winterbanden helpen daarbij. Uit onderzoek blijkt namelijk dat winterbanden voor betere prestaties zorgen zodra de temperatuur 7°C of lager is.

LeasePlan-klanten kunnen voor EUR 3,40 per maand (R.: 0,1 eurocent per kilometer) hun berijders laten deelnemen aan het LeasePlan WinterbandenPlan. De eerste reacties zijn positief; Ik vergroot zo de verkeersveiligheid van mijn berijders, omdat winterbanden tijdens neerslag en sneeuw zorgen voor betere grip en wegligging., aldus een van de LeasePlan-klanten.

Centrale opslag
Voor het nieuwe WinterbandenPlan heeft LeasePlan een overeenkomst gesloten met Kwik-Fit Nederland. Kwik-Fit heeft vestigingen door heel het land, waar berijders de banden kunnen laten monteren. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens maakt Kwik-Fit gebruik van een centrale opslag. Zomer- én winterbanden onder één dak, waardoor kwaliteit van de banden gewaarborgd blijft. Ander voordeel hiervan is dat LeasePlan-rijders de banden op elk gewenste vestiging kunnen laten wisselen.