Gemeente Weerselo

Ingekomen aanvragen om bouwvergunning en meldingen bouwvoornemen Burgemeester en Wethouders maken bekend, dat de hierna vermelde aanvragen bouwvergunning c.q. meldingen bouwvoornemen zijn ingekomen.

* Hasselose-esweg 1 in Deurningen: bouw varkensstal;
* Holscherdijk 8 in Saasveld: bouw machineberging en uitbreiden varkensschuur;

* Weerselerveldweg 31 in Saasveld: verbouw en uitbreiden woning en bouw bedrijfsruimte;

* De Kievit 91 in Denekamp: vergroten van een woning;
* Oppersveldweg 11 in Agelo: bouwen van een machineberging;
* Hazelrot 8 in Ootmarsum: vergroten van een woning;
* Ootmarsumsestraat 137 in Tilligte: plaatsen van een pinbox;
* Villapark 22 in Ootmarsum: bouwen van een berging/carport;
* Postweg 23 in Saasveld: bouw garage;

* Beekweg 6 in Denekamp: bouwen van een werktuigenberging;
* De Havik 71 in Denekamp: bouwen van een hobbyschuur;
* Sint Remigiusstraat 3 in Weerselo: bouwen van een erker.
De plannen kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht van de cluster Ruimte, locatie Weerselo.

Verleende bouwvergunningen en positieve reacties op meldingen bouwvoornemen

Burgemeester en Wethouders van Denekamp hebben besloten bouwvergunning te verlenen voor c.q. positief te reageren op:


* Gammelkerstraat 14 in Deurningen: bouw schuurtje (04.01.2002);
* Nordhornsestraat 3 in Denekamp: vergroten van een winkel-woonhuis alsmede het verlenen van vrijstelling van het bestemmingsplan op grond van artikel 19, lid 3 WRO (17.1.2002);
* Spittendijk 59 + 61 in Denekamp: vergroten van een woning (woning 7) (17.1.2002);

* Molenstraat 22 in Ootmarsum: het vergroten van een hotel-restaurant ( Twents- Gastenhoes) alsmede het verlenen van vrijstelling van het bestemmingsplan op grond van artikel 19, lid 3 WRO (14.1.2002);

Deze besluiten kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht van de cluster Ruimte, locatie Weerselo.

Krachtens het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen tegen deze besluiten bezwaren worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Denekamp, Postbus 11, 7590 AA Denekamp. De uiterste datum waarop uw bezwaarschrift moet zijn ontvangen staat tussen haakjes achter de vergunning genoemd.

SLOPEN

Ingekomen aanvragen om sloopvergunning

Burgemeester en Wethouders maken bekend, dat de hierna vermelde aanvraag om sloopvergunning is ingekomen tot het slopen van een noodlokaal aan Het Stift 9 in Weerslo.

Dit plan kan tijdens de openingsuren worden ingezien bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht van de cluster Ruimte, locatie Weerselo.

Verleende sloopvergunning en positieve reacties op melding sloopvoornemen

Burgemeester en Wethouders van Denekamp hebben besloten sloopvergunning te verlenen voor het gedeeltelijk slopen van een bedrijfshal aan de Faradayweg 1 in Denekamp (17.1.2002).

Dit besluit kan tijdens de openingsuren worden ingezien bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht van de cluster Ruimte, locatie Weerselo.

Krachtens het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kan tegen deze besluiten bezwaar worden ingediend bij Burgemeester en wethouders van Denekamp, Postbus 11, 7590 AA Denekamp. De uiterste datum waarop uw bezwaarschrift moet zijn ontvangen staat tussen haakjes achter de vergunning genoemd.