Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-12-2001

Politieberichten district Eemland noord, 10.10 uur
Verkeerscontroles

SOEST Op dinsdagmorgen werd door de politie gecontroleerd op de Van Weedestraat en de Burgemeester Grothestraat op het oneigenlijk gebruik van de laad- en loshavens. Op genoemde straten werden 7 personenauto`s bekeurd omdat zij geparkeerd stonden in/op een laad- en loshaven.

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op dinsdagochtend 4 december werd op de Amersfoortseweg gecontroleerd op (brom) fietsverlichting. Tijdens de controle werden 15 bromfietsers en fietsers bekeurd voor het niet voeren c.q. het niet hebben van verlichting op hun voertuig.

SOEST In de middag van 4 december werd gecontroleerd op het negeren van de geslotenverklaring op de Foekenlaan en de Dolderseweg. In een uur tijd werden 19 bestuurders bekeurd die de geslotenverklaring negeerden en de Foekenlaan en Dolderseweg toch inreden.

Alcoholcontrole

BAARN Op dinsdagavond 4 december werd een alcoholcontrole gehouden op de Luitenant Generaal van Heutszlaan. Tijdens de controle werd van 92 bestuurders een blaastest afgenomen. Van dit aantal bleek een bestuurder 1,1 promille aan alcohol in het lichaam te hebben. Tegen de verdachte, een 58-jarige inwoner van Baarn, werd proces-verbaal opgemaakt.