Freeler breidt aanbod uit met twee nieuwe abonnementsvormen

Amsterdam, 5 december 2001 - Internet Service Provider Freeler vernieuwt in december 2001 haar productenaanbod met twee nieuwe abonnementsvormen. Freeler speelt zo in op de groeiende behoefte bij gebruikers aan snelle, betrouwbare en betaalbare internettoegang. Naast het huidige basisproduct kunnen gebruikers nu ook kiezen voor Freeler Compleet of voor Freeler Breedband. De veelbezochte portal www.freeler.nl http://www.freeler.nl> is vernieuwd en wordt belangrijker als servicepunt en informatiebron voor de klanten van Freeler. Freeler neemt in de onderzoeken van onder meer IPing en de Consumentenbond al geruime tijd een koppositie in en is in de maand november 2001 door IPing uitgeroepen tot de snelste internetprovider van Nederland. Freeler behoort tot de top 5 van internet service providers in Nederland.

Freeler, een 100 procent deelneming van ING Groep, is in september 1999 begonnen met het aanbieden van internettoegang. De onderneming is snel gegroeid en telt ruim 580.000 klanten. Inmiddels hebben veel Nederlanders kennis gemaakt met internet en groeit de vraag naar betrouwbaarheid, service en breedbandtoegang. Freeler beantwoordt aan die vraag met de introductie van twee nieuwe producten en zal in de komende tijd alle klanten informeren over het nieuwe productenaanbod en de voordelen van de verschillende abonnementen.

Met de introductie van de nieuwe producten gaan de Freeler Basis en Compleet klanten inbellen via een zogenaamd 06760-nummer. De tarieven hiervoor liggen, in de piekuren, een fractie hoger dan het lokaal telefoontarief bij een KPN Belbasis abonnement. Deze nummers kunnen helaas (nog) niet bij KPN als voordeelnummers worden aangemeld. Voordeel van de door de Opta in het leven geroepen 06760-nummers is dat het internetgebruik afzonderlijk op de telefoonrekening staat aangegeven.

Freeler Compleet

Freeler Compleet is bij uitstek geschikt voor gezinnen of internetters die veel mogelijkheden willen. Zij krijgen de beschikking over vier e-mailboxen met elk drie e-mailadressen (dus 12 adressen) met een opslagcapaciteit van 25 Mb per box. Per abonnement krijgt de gebruiker een eigen homepage met 20 Mb opslagcapaciteit. Freeler Compleet wordt geleverd met gratis anti-virus en e-mailbeveiliging software. Gebruikers die kiezen voor Freeler Compleet betalen â'¬ 3,45 (Æ' 7,60) per maand. Er is keuze uit een persoonlijke (â'¬ 0,15/f 0,33 per minuut) of geautomatiseerde (â'¬ 0,10/f 0,22 per minuut) helpdesk.

Freeler Breedband

Nieuw bij Freeler is het supersnelle en zeer complete aanbod Freeler Breedband. Klanten betalen â'¬ 49,90 (Æ' 109,95) per maand. Daarvoor kunnen zij onbeperkt internetten tegen een vast bedrag per maand (â¤~always on⤮). Freeler Breedband is bestemd voor veeleisende internetters voor wie snelheid zeer belangrijk is. De ADSL-verbinding heeft een maximale snelheid van 512 kilo bits per seconde downstream en een hoge upstream snelheid van 128 kilo bits per seconde. Freeler klanten kunnen ADSL installeren met een doe-het-zelf-pakket voor â'¬ 200,- (Æ' 440,75). Elke klant krijgt de beschikking over vier e-mailboxen met elk drie e-mailadressen met een opslagcapaciteit van 25 Mb per box. Per abonnement is een eigen homepage met 20 Mb opslagcapaciteit beschikbaar. Gratis anti-virus en e-mailbeveiliging software is standaard. Er is keuze uit een persoonlijke (â'¬ 0,15/f 0,33 per minuut) of geautomatiseerde (â'¬ 0,10/f 0,22 per minuut) helpdesk.

www.freeler.nl http://www.freeler.nl>

De portal http://www.freeler.nl wordt door veel Freeler klanten gebruikt als startpagina en als toegang tot verschillende diensten. Via de portal biedt Freeler haar klanten nog meer service en informatie. Daarnaast zijn er nu nieuwe servicepagina⤮s en uitgebreide mogelijkheden om zelf abonnementsgegevens te wijzigen of aan te vullen. Een nieuw redactioneel format zal zorgen voor actuele content (nieuws, weer, verkeer, games etc). Een toevoeging van een financieel kanaal zorgt ervoor dat klanten nu met hun financiële behoefte bij Freeler terecht kunnen. Freeler Finance biedt producten en informatie over beleggen, hypotheken, verzekeringen en meer.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

Freeler BV

T 0320 26 76 69

F 0320 26 76 86

E-mail pers@hq.freeler.nl mailto:pers@hq.freeler.nl>

Perspagina (logo en screenshot): http://www.freeler.nl/abonnees/pers_pagina>