Politie Drenthe


Martin Panman
0592-383211

Mestwagen gekanteld

BRUNSTING. Dinsdagmiddag kantelde een mestwagen in Brunsting. De 40 jarige bestuurder uit Kootwijkerbroek raakte met zijn trekker met oplegger, beladen met 40 ton drijfmest in de berm. Dit was te zwaar voor de berm en de hele combinatie kantelde en schoof een ondiepe sloot in. Nadat de mest was overgepompt in een andere vrachtwagen werd de combinatie door een bergingsbedrijf weer op de weg gezet. De weg is geruime tijd afgesloten geweest. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Aanrijding auto-fiets

ZWEELOO. Dinsdagmiddag gebeurde er een aanrijding op de Hoofdstraat in Zweeloo. Een 17 jarige fietster uit Zweeloo reed op de Hoofdstraat tegen de zijkantkant van een personen-auto, die uit een zijweg de Hoofdstraat wilde oprijden. Deze auto werd bestuurd door een 24 jarige inwoner Ter Apel. De fietster werd gewond en is met een ambulance overgebracht naar het Scheperziekenhuis.

Auto in t water

HOOGERSMILDE. Dinsdagavond belandde een 20 jarige inwoner van Beilen met haar auto in de Beilervaart. De bestuurster kwam in een bocht met de wielen van haar auto in de rechter berm terecht. Ze corrigeerde te sterk. Daardoor vloog de auto naar de andere kant van de weg en dook het kanaal in. De bestuurster kon zelf uit de auto klimmen. Met een nat pak en onderkoelingsverschijnselen is de vrouw overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen.

Fietser geschept

ASSEN. Op de Havenkade gebeurde dinsdagmiddag een aanrijding tussen een fietser en een auto. De 19 jarige automobilist uit Assen reed de secondaire weg op naast de Industrieweg. Op de kruising bij de Havenkade schepte hij een fietste die van links kwam. De 30 jarige fietser kwam tegen de voorruit van de auto aan en werd met hoofdwonden overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen.

Inbraak winkel

ASSEN. Bij een supermark aan de Scharmbarg in vannacht ingebroken. De inbreker wist het pand binnen te komen door een ruitje te vernielen. De man verdween met sigaretten en shag. De winkelier deed aangifte.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe