4m bweb:Unieke formule voor MKB- Weblease, websitegenerator
ALMERE, 05-12-2001 -- De professionele website onder uw eigen domeinnaam, die u least, die u te allen tijde zelf online kan veranderen (teksten, kleuren, foto's en zelfs de vormgeving) en die meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen, inclusief hosting, e-mail faciliteiten (5 postbussen) en aanmelding zoekmachines voor een revolutionaire prijs en 100% getest.

4MB heeft een zogenaamde website generator ontwikkeld met als doel het MKB op een zeer eenvoudige manier veel meer flexibiliteit en mogelijkheden te geven op het internet. Dit komt er in het kort op neer dat bedrijven uit verschillende lay-outs of webdesigns kunnen kiezen. Doordat deze 100% getest zijn, heeft een bedrijf direct een beproefde site. U heeft tevens altijd de mogelijkheid op een andere vormgeving over te gaan.

Op een simpele manier kan de gebruiker nu zelf zijn huisstijl integreren en eigen kleuren, (soort) teksten en foto's plaatsen. Tevens is het mogelijk verschillende elementen toe te voegen, zoals een formulier of een cataloguspagina. Dit gaat in samenwerking met Nedcomp Hosting B.V., zodat u verzekerd bent van >99,9% beschikbaarheid, adequate support, e-mail virusbescherming, enzovoort. Daarbij is 4MB het enige loket waar de klant mee te maken heeft. Een loket waar een wereld achter schuil gaat, waar de klant geen omkijken naar heeft. De klant least zijn website en alle onderhoudsproblemen zijn voor 4MB.

Het meest bijzondere aan het concept is, dat de website meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen. In de loop der tijd zullen er nieuwe modules ontwikkeld worden, zoals gebruik van audio of bijv. een e-commerce module, waar de klant continu van op de hoogte wordt gebracht. Dit is het zogenaamde 'product denken' : de website generator blijft zich ontwikkelen en de klant profiteert hiervan zonder enige prijsverhoging!

In de toekomst wil 4MB zijn klanten (met toestemming) op het zogenaamde 4mkbweb plaatsen. Dit moet de startpagina worden voor het MKB, zodat de bedrijven nog eenvoudiger gevonden kunnen worden en optimaal kunnen profiteren van hun website. Deze gratis reclame is eveneens onderdeel van de lease-overeenkomst.

Een totaal concept dus met alle faciliteiten, waar je meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen, geen afhankelijkheid en geen technische problemen kent en dat allemaal voor een bijzondere prijs: nog geen 500 euro per jaar! Bovendien kunt u voor 3 maanden, zonder verdere verplichting,uw eigen website leasen voor maar 40 euro (nog geen Fl. 100,-), waarbij 4MB voor u zelfs de eerste opzet van de site maakt!

4MB is ervan overtuigd, dat dit een formule is, waar het MKB veel voordelen uit kan halen. De drempel naar het internet is hierdoor aanzienlijk verlaagd en de mogelijkheden achter deze drempel aanzienlijk verhoogd!

Voor meer informatie: 4mb B.V. - www.4mbweb.nl



Ingezonden persbericht