Ingezonden persbericht


Opening Customer Contact Centre van BMC Software

Nieuw Customer Contact Centre voor Europa, Middenoosten en Afrika, gevestigd in Dublin

AMSTERDAM - 5 december 2001 - BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, kondigt de opening aan van haar EMEA Customer Contact Centre.
Het nieuwe Customer Contact Centre biedt klantenondersteuning, ondersteuning voor Internet sales en telemarketing. Tevens behandelt het centrum algemene aanvragen voor klanten en partners in de EMEA regio. Het centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag om klanten in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Fins, Zweeds, Noors, Deens, Nederlands en Portugees te ondersteunen. Daarnaast wordt BMC Software's 24 x 7 telefonische ondersteuning voor acute problemen voortgezet. "De uitbreiding van onze services met de diensten van het nieuwe centrum, biedt onze klanten een consistente communicatie met BMC Software. Het centrum voorziet ook in de benodigde capaciteit om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen voldoen met inbegrip van elektronische uitvoering", vertelt Ronald de Jonge, Managing Director bij BMC Software. "De uitstekende infrastructuur, gecombineerd met de beschikbaarheid van een taal- en vaardighedenbasis, maakte de keuze voor Ierland als locatie van dit centrum gemakkelijk.

BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen. Op basis van haar Assuring Business Availability®-concept biedt BMC Software kostenbeheersing van infrastructuurbeheer, concurrentievoordeel en marktdifferentiatie via service management. Tevens biedt BMC Software groei van de bedrijfswaarde, door middel van haar oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie. BMC Software is één van de S&P 500-bedrijven, realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard en heeft wereldwijd vestigingen. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com.

BMC Software, the BMC Software logos, and all other BMC Software product or service names are registered trademarks or trademarks of BMC Software, Inc. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective companies. © 2001, BMC Software, Inc. All rights reserved.

Hanneke Oudshoorn
PR & Communications Coördinator

Voor redactionele informatie:
BMC Software b.v.
Hanneke Oudshoorn
030 608 55 00
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com