Politiebericht Venlo 5-12-2001
Mediabericht 5 december (Laatste berichten 17.10 uur)

WEERT - 35 bekeuringen bij snelheidscontroles

WEERT - Op de Kempenweg heeft de politie dinsdagmorgen 35 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 304 gecontroleerde voertuigen bedroeg 127 kilometer per uur waar maximaal 80 kilometer per uur is toegestaan.

VENLO - 64 bekeuringen bij snelheidscontroles

VENLO - Op de Sint Urbanusweg heeft de politie dinsdagmiddag 64 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 755 gecontroleerde voertuigen bedroeg 96 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

VENLO - Verkeerscontrole

VENLO - Bij een verkeerscontrole op de Havenkade, Maaskade, Kwartelenmarkt en de Puteanusstraat heeft de politie dinsdagmiddag 26 bekeuringen uitgedeeld. 21 automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, drie bromfietsers zijn bekeurd voor het rijden op een opgevoerde bromfiets en twee automobilisten zijn bekeurd voor het rijden in strijd met een gesloten verklaring.

MILSBEEK - Verkeerscontrole

MILSBEEK - Bij een verkeerscontrole op de Rijksweg heeft de politie dinsdagavond zes automobilisten bekeurd. Vier automobilisten zijn bekeurd voor te hard rijden. De hoogste snelheid bedroeg 116 kilometer per uur waar maximaal 80 kilometer per uur is toegestaan. Verder is één automobilist bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en één automobilist is bekeurd voor het rijden door rood licht.

ROERMOND - Automobilist bekeurd

ROERMOND - Bij een controle op de Slachthuisstraat heeft de politie dinsdagavond een 20-jarige automobilist uit Roermond bekeurd. Een surveillance zag de man rijden over de Wilhelminasingel in de richting van de Godsweerdersingel. Hierbij voerde de automobilist mistverlichting aan de voorzijde van de auto terwijl het niet mistig was. Op de slachthuisstraat kreeg hij een stopteken. Vervolgens kreeg hij een bekeuring van 120 gulden voor het ten onrechte voeren van de mistverlichting.

ECHT - Verlichtingscontrole

ECHT - Bij een verlichtingscontrole op de Olmstraat heeft de politie woensdagavond drie fietsers bekeurd voor het fietsen zonder licht.

TIENRAY - Verlichtingscontroles

TIENRAY - Bij verlichtingscontroles op de Spoorstraat in Tienray en de Stationsstraat in Hegelsom heeft de politie woensdagmorgen 12 fietsers bekeurd voor het fietsen zonder licht.

HORST - Verkeerscontrole

HORST - Bij een verkeerscontrole op de Gebr. van Doornelaan in Horst en de Stationstraat Hegelsom heeft de politie woensdagmorgen 15 fietsers betrapt op het rijden door rood licht bij de spoorwegovergang. De fietsers zijn niet hierbij niet bekeurd maar ze kregen een waarschuwing.

BLERICK - 118 bekeuringen bij snelheidscontroles

BLERICK - Op de Eindhovenseweg heeft de politie woensdag 118 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1310 gecontroleerde voertuigen bedroeg 84 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

BELFELD - 95 bekeuringen bij snelheidscontroles

BELFELD - Op de Rijksweg Zuid heeft de politie woensdag 95 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1194 gecontroleerde voertuigen bedroeg 84 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.