Gemeente Etten-Leur

Toon Verhoeven 25 jaar in dienst van de gemeente Etten-Leur

Op donderdag 6 december 2001 viert Toon Verhoeven, thans werkzaam als teamleider van het wijkteam Centrum, dat hij 25 jaar in dienst is van de gemeente Etten-Leur. Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum vindt er op donderdag 6 december aanstaande van 17.00
-18.00 uur een receptie plaats in de Schonckzaal van het gemeentehuis.

Na aanvankelijk werkzaam te zijn geweest bij een plaatselijk hoveniersbedrijf werd Toon Verhoeven per 1 december 1976 benoemd als tuinman bij de toenmalige Gemeente - bedrijven van Etten-Leur. Thans is hij werkzaam als teamleider van het wijkteam Centrum bij de sector Stadsontwikkeling van de gemeente Etten-Leur. Als zodanig heeft hij de taak om op efficiënte en effectieve wijze leiding te geven aan een team van wijkteammedewerkers en heeft hij de eindverantwoording voor de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden in de wijk centrum. Als zodanig draagt hij in deze wijk de zorg voor het onderhoud van het openbaar groen, het klein onderhoud aan de bestrating en het verzorgen van de straten en pleinen. Tevens heeft hij in wijk centrum de zorg voor de bestrijding van het zwerfafval, het onkruid en de graffiti. Daarnaast pleegt hij hier het onderhoud aan de speelvoorzieningen en straatmeubilair. In de winterperiode zorgt hij voor de gladheidsbestrijding in de wijk centrum.

In zijn vrije tijd begeleidt hij als vrijwilliger, gehandicapten bij het paardrijden in manege "De Belle" . Ook is hij in zijn vrije tijd een actief ruiter.