Ingezonden persbericht

Persbericht

Checkpoint METO integreert afdeling Identificeren & Beveiligen

Nieuwegein, 6 december 2001 - - Checkpoint METO Benelux B.V. heeft de afdelingen Identificeren en Beveiligen samengevoegd, waardoor het Demand Supply Chain concept nu ook een praktische invulling krijgt. Checkpoint METO voldoet hiermee aan de vraag in de markt om zowel beveiliging als identificatie van - met name diefstalgevoelige - consumentenartikelen al aan het begin van de keten te laten plaatsvinden. Klanten worden door de krachtenbundeling voorzien van de beste oplossingen voor onder meer automatische identificatie en artikelbeveiliging.

De nieuwe afdeling Identificeren & Beveiligen van Checkpoint METO bestaat uit een vijftiental account managers. "Door een identificatie- of beveiligingsprobleem niet meer vanuit een specifieke productoplossing te benaderen, kunnen de account managers, samen met hun klant, naar geïntegreerde oplossingen kijken", stelt drs. Ronald J. Baars, Sales Director Benelux. "Oplossingen die zowel de identificatie als beveiliging vanaf het productiemoment in de fabriek tot het verkoopmoment op de winkelvloer omvatten. Uiteindelijk is het resultaat dat de kosten van beveiliging en identificatie verschoven kunnen worden naar landen met een lagere loonstructuur. Dat heeft aanzienlijke besparingen voor de retailer tot gevolg."

Checkpoint METO Benelux BV, Coltbaan 21, 3439 NG NIEUWEGEIN Telefoon: 030 - 609 41 11 - fax: 030 - 609 41 00

Over Checkpoint METO
Checkpoint METO - onderdeel van Checkpoint Systems, Inc., USA - is een toonaangevend aanbieder van digitale RF- (Radio Frequency), EAS- (Electronic Article Surveillance) en RFID- (Radio Frequency Identification) systemen, bronbeveiliging, barcode labeling systemen en handheld labeling systemen. Toepassingen zijn onder meer automatische identificatie, detailhandelbeveiliging en prijs- en promotielabels. Checkpoint METO produceert en verkoopt als multinational systemen voor het labelen van producten ter bevordering van efficiëntie en kostenbeheersing en biedt haar klanten binnen diverse branches labelingoplossingen met toegevoegde waarde. Met een wereldwijd netwerk van dochtermaatschappijen is de onderneming direct actief in dertig landen en biedt het professionele klantenservice en technische ondersteuning over de hele wereld. Voor meer informatie zie www.checkpt.com.

Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met: Influx PR, Jakob Brons, Tel.: 055 - 3663034, Fax: 055 - 3602661 E-mail: prinflux@cs.com