CMG


Persbericht

CMG-consultant Jorge de Almeida Pinto behaalt voor de tweede achtereenvolgende maal de titel 'MCSE-er van het Jaar'

Amstelveen, 6 december 2001 - Jorge de Almeida Pinto, consultant bij de Advanced Technology vestiging van CMG Eindhoven, heeft wederom de titel 'MCSE-er van het Jaar' behaald in de MCSE Challenge. Ook in 2000 behaalde De Almeida Pinto de titel en in 1999 eindigde hij als zevende. De MCSE Challenge voor Microsoft Certified System Engineers (MCSE-ers) en Microsoft Certified Professionals (MCP-ers) wordt jaarlijks georganiseerd door NTNT. Aan de titel is tevens een prijs van fl. 5.000 verbonden en een bezoek aan de TechEd 2002 in Barcelona.

De MCSE Challenge, die dit jaar voor de derde keer door NTNT en Microsoft werd georganiseerd, ging op 2 september j.l. van start, waarna de kandidaten twee maal per week via het web 10 multiple choice vragen moesten beantwoorden over de meest uiteenlopende, MCSE-gerelateerde onderwerpen. Na een halve finale werden uiteindelijk drie kandidaten uitgenodigd voor de finale, die op 2 november live via Internet was te volgen.

Winnaar De Almeida Pinto is reeds 5 jaar werkzaam in de ICT, waarvan 2 jaar bij CMG in Eindhoven.

Meer informatie over de MCSE Challenge Award is te vinden op www.mcsechallenge.nl.

CMG
CMG, opgericht in 1964, werkt binnen lange termijn relaties nauw samen met haar klanten om voor hen succes te genereren. CMG is een 'full service provider' en levert diensten zoals management consultancy, systeem-ontwikkeling en -integratie en het overnemen van het beheer van specifieke bedrijfsprocessen. CMG wil vooroplopen in het creëren en ontwikkelen van de meest geavanceerde IT- en telecommunicatiediensten (ICT) en draadloze data-oplossingen (WDS). De combinatie van deze ICT- en WDS-mogelijkheden zorgt voor een aantrekkelijke propositie voor ondernemingen die het mobiele kanaal willen toevoegen aan hun operaties en marketingstrategieën. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis, technische expertise en praktijkgerichte innovatie. Met ongeveer 14.000 werknemers implementeert en ondersteunt CMG applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in 17 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen en in Amsterdam.